Hvordan til at konvertere metriske skostørrelser til amerikanske skostørrelser

12/22/2010 by admin

Forskelle i hvordan sko og fod størrelser er målt i forskellige lande har skabt forvirring og frustration for mange forbrugere gennem årene. En del af problemet har været, at i modsætning til de fleste andre måleenheder, skostørrelser ikke er baseret på nogen matematiske formler, men på subjektive dimensionering standarder i hver region, som er kommet for at blive accepteret over tid. Som et resultat, er der ingen måde at bruge en formel til at konvertere en udenlandsk skostørrelse, selv i metriske enheder, til en amerikansk. Heldigvis, tabeller og konvertering regnemaskiner online kan hjælpe dig konvertere.

Instruktioner

• Gå til webstedet International sko størrelse konvertering. Dette websted indeholder tabeller, der vil hjælpe dig med at udføre en skostørrelse konvertering.

• Find kolonnen for skostørrelse enhed du allerede har. Sitet giver sko størrelse kolonner for en række forskellige lande, der bruger metriske enheder og som varierer fra land til land. Hvis du ikke har haft din skostørrelse målt, kan du bare måle det med et målebånd i cm eller inches og derefter udføre konverteringen på webstedet til en faktiske skostørrelse.

• Find den amerikanske skostørrelse, der svarer til den, du allerede har. Du kan finde det under kolonnen "USA/Canada".


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com