Sådan testes en Disaster Recovery Plan

12/21/2010 by admin

Sådan testes en Disaster Recovery Plan

Katastrofe genopretningsplaner hjælpe virksomheder med at beskytte deres værdifulde data i tilfælde af en nødsituation. Denne type af planen skitserer de trin, at en virksomhed skal overholde hvis en usandsynlig katastrofe opstår på deres placering. For at kontrollere, at et selskab har en passende plan på plads, er det fornuftigt at teste det, før en faktiske katastrofe sker.

Instruktioner

• Udvikle et team til at teste din plan. Sætte en nøgle person fra hver afdeling i din virksomhed på dette hold. Dette hold har pligt til at gennemføre en mock katastrofe for at foretage fejlfinding af eventuelle problemer der måtte opstå.

• Skriv ned et script til at teste planen. Test scriptet skal vise meget detaljeret hvert trin alle på holdet skal følge for at finde eventuelle problemer med planen. Gå gennem en række mulige udfald til at kontrollere, at hver enkelt situation bliver behandlet ordentligt.

• Køre en test af den faktiske genopretningsplan med dit teammedlemmer ved at gå gennem den. procedurer i realtid. Tage noter af dine resultater, så du kan løse eventuelle huller i den plan at du eller nogen andre tilfældigvis identificere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com