Hvordan man kan øge immunforsvaret efter kræft

11/13/2010 by admin

Hvordan man kan øge immunforsvaret efter kræft

Lever med kræft er ødelæggende; oftentimes, kræft og kræftbehandling svække immunforsvaret, og syge blive udsat for infektioner. Men der er forskellige måder at styrke immunsystemet efter kræft. Ved at styrke immunsystemet, producerer kroppen flere hvide blodlegemer, som igen hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner og sygdomme.

Instruktioner

• Få masser af hvile. At være træt og stresset svækker immunsystemet. Til gengæld er du mere tilbøjelige til at udvikle en forkølelse eller influenza. Find måder at reducere stress (regelmæssig motion, naturlige urter), og bestræbe sig på at sove mindst otte timer om natten.

• Træffe sunde spisevaner. Frugt og grøntsager indeholder masser af antioxidanter, som er nødvendige for at forbedre immunsystemet efter kræft og bekæmpe infektioner. Derudover fremmer protein (fundet i oksekød, kylling og æg, at nævne nogle få) et sundt immunsystem, hvori en kost lavt proteinindhold svækker kroppens forsvar.

• Tabe kropsfedt. Bliver fede eller overvægtige bremser produktionen af hvide blodlegemer, som kan svække immunsystemet. For at forbedre dit immunsystem efter kræft, forsøg at opretholde en sund kropsvægt. Faldende dit kropsfedt med 5 til 10 procent gør en betydelig forskel og øger produktionen af antistoffer.

• Begrænse dit sukkerindtag. Overdreven sukker undertrykker immunsystemet, og kroppen kan ikke effektivt bekæmpe infektioner. Forbedre dit immunforsvar, efter kræft forbedrer din generelle sundhed. For at opnå dette, skal du vælge sunde snacks over slik og andre sukkerholdige behandler; drikke vand eller naturlig frugtsaft i stedet for sodavand.

• Tage vitamintilskud. Hvis stand til at styrke dit immunforsvar med kost og sund kost, overveje vitamintilskud. Kosttilskud indeholder vitaminer E og C, zink, omega-3 og selen, som har vist sig at forbedre hvid celle produktion og styrke immunsystemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com