Forslag til fravænning Off Lexapro

11/12/2010 by admin

Escitalopram, almindeligt kendt under dets handelsnavn Lexapro eller Cipralex, er antidepressiv medicin SSRI-klasse. SSRI står for selektive serotonin reuptake inhibitor og narkotika som Lexapro arbejde ved at blokere reuptake af neurotransmitteren serotonin. Lexapro er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration til behandling af depression og generaliseret angst, såvel som social angst, panikangst, og OCD (obsessiv-kompulsiv sygdom). Ophørende brugen af Lexapro kan have ubehagelige bivirkninger, men brugen af et par teknikker kan hjælpe med at reducere abstinenssymptomer

SSRI seponering syndrom

Efter en periode med cirka fire uger tage SSRI som Lexapro, bliver den menneskelige krop justeret til den øgede niveauer af serotonin; efter denne periode bør stoppe brugen af stoffet kun ske på en doctor's henstilling. Efter seponering, afbrydelse eller sænkning af dosering, abstinenssymptomer kan udvikle efter en periode på 1-7 dage, afhængigt af half-life af stoffet (for Lexapro, halveringstiden er omkring 27-32 timer). Intensiteten og varigheden af tilbagetrækning varierer mellem individer: nogle patienter oplever kun mildt ubehag og symptomerne, typisk mellem én og flere uger, mens andre patienter opleve foruroligende symptomer, som kan vare i måneder.

Symptomer og efter behov Symptom behandlinger

SSRI seponering symptomer for Lexapro er både fysisk og psykisk. Fysisk, rapporterer patienter problemer med balance, diarré, træthed, hovedpine, rysten, kvalme og gastrointestinale symptomer (undertiden influenza-lignende), og søvnbesvær. Psykologisk, er patienter sandsynligt, at betænkningen angst, agitation, gråd magi, irritabilitet og aggressivitet. Behandle symptomerne på SSRI seponering syndrom på en efter behov grundlag at lette fravænning off proces (tage ibuprofen for hovedpine.), en antiacid medicin for mavebesvær, osv. Nogle symptomer på SSRI seponering syndrom kan dog være uhelbredelige, såsom "brain zaps" - en tilbagetrækning symptom hvor patienter oplever mærkelige fornemmelser af svimmelhed, sveden, svimmelhed eller følelse af "hjernen kuldegysninger," som nogle mennesker har beskrevet som gerne have strobe lys pulse inde i din hjerne.

Dosis reduktion

Læger bruger dosis reduktion teknikker til at hjælpe patienterne komme ud af Lexapro og andre SSRI-præparater. Én fælles metode er at reducere dosis langsomt over en periode på uger eller måneder, som er undertiden gjort af fysisk bryde pillerne i mindre doser. Afhængigt af sværhedsgraden af seponering reaktion beslutte lægerne hvordan vi kommer videre med fravænning en patient ud af SSRI; for de fleste, fravænning sker hurtigt men en læge kan vælge at genindsætte det antidepressive middel, hvis seponering reaktion er alvorlig. En anden teknik er at skifte til en SSRI som fluoxetin mens stoppe Lexapro; fluoxetin har en højere halveringstid og derfor forbliver i kroppen længere som hjælper med at reducere symptomerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com