Hvad er behandlingerne af Dyshidrosis?

07/29/2010 by admin

Hvad er behandlingerne af Dyshidrosis?

Dyshidrosis er en form for eksem, der vises på dine hænder, fødder eller begge dele. Dyshidrosis er også kaldet dyshidrotic eksem. Når du udvikler dyshidrosis, har du væske fyldte blærer, der danner på dine hænder eller fødder. Hudens tilstand kan have udseendet af tapioka budding, og kan forårsage ekstreme kløe og brændende. Når blærerne begynde at helbrede, vil din hud udvikle smertefulde revner i huden, der ligner skalaer. Der er flere behandlinger for dyshidrosis, der kan afhjælpe dine symptomer.

Cremer og salver

Det første kursus for behandling af dyshidrosis vil være et kortikosteroid creme. Ifølge Mayo Clinic, kan du blive ordineret clobetasol-propionat af din læge til at hjælpe helbrede revner, der opstår som følge af eksem. Clobetasol-propionat kan også fremskynde den helbredende proces og udseendet af din vabler. Hydrocortison kan også bidrage til at afhjælpe symptomer som kløe.

Kolde komprimerer

Kolde komprimerer kan hjælpe midlertidigt lindre symptomer på kløe. Kolde komprimerer kan også hjælpe absorption af din topiske cremer, samt minimere sværhedsgraden af blærer. I første omgang bør du sætte på cremer eller salver tredive minutter før en kold komprimere. Du kan derefter våd en vaskeklud og sætte det i fryseren i ca fem til ti minutter. Anvende den kolde wrap på din ramte område, og lad sidde i mindst 30 minutter.

Antihistaminer

Antihistaminer kan medvirke til at reducere symptomer på kløe ved at minimere produktionen af histaminer. Histaminer er produceret i kroppen, når kroppen mener det er under en invasion fra udenlandske invasion. Ifølge Mayo Clinic, kan din læge ordinere antihistaminer såsom Claritin at stoppe symptomer på kløe. Antihistaminer, der omfatter diphenhydramin gerne Benadryl, kan også hjælpe dine symptomer.

UV-lys

Når andre muligheder ikke arbejde, din læge måske ønsker du at gennemgå ultraviolet lys terapi. Denne form for terapi er kendt som psoralen plus ultraviolette A eller PUVA. Mens du tager medicin for at øge optagelsen af UV-lys, vil du blive udsat for lave doser af ultraviolet lys til at hjælpe helbrede din vabler. PUVA anbefales også for syge, der har kronisk anfald af dyshidrosis.

Andre indstillinger

Hvis behandlinger ikke arbejde, især i svære tilfælde af dyshidrosis, er der en valgfri behandling med Botulinumtoksin injektioner. Men ifølge Mayo Clinic, brug af botulinum er kontroversielle, da det er et nyt kursus i behandling i dyshidrosis tilfælde. Også, det vides ikke hvad slags langsigtede virkninger, der kan følge af Botulinumtoksin injektioner.

Elidel

Der er immun-undertrykke salver som Elidel, der kan hjælpe med at opklare eksem hudinfektioner. Der er en sort boks advarsel tilskrives Elidel, som FDA mener, at Elidel kan forårsage systemiske immunosuppression. Systemisk immunosuppression er en tilstand, hvor kroppen er i stand til at bekæmpe off infektioner. Ifølge Elidel, ville det kræve høje doser af creme til at forårsage nogen form for effekter til dit immunforsvar. Da cremen bruges kun som en aktuel salve, nå meget lave doser af Elidel din blodbanen. Cremen er gældende hos børn 2 og over og til brug i ældre voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com