Hvordan til at lindre smerten af en byld tand

02/19/2011 by admin

Hvis du nogensinde har oplevet smerten af en abscessed tand ønsker du den bedste smertelindring så hurtigt som du kan muligvis få det. Læs videre for at lære hvordan til at lindre smerten af en byld tand.

Instruktioner

• Ved at have en tand absces ikke er sjovt for nogen eller dem omkring os; en person er forståeligt nok middelværdi og grimme når smerten er til stede. Det første skridt til smertelindring er at få en ispose på dit ansigt, til at hjælpe med at holde hævelsen og begrænse blodgennemstrømningen i dette område.

• Kræver en tandlæge hurtigst muligt antibiotika er et stort skridt, men i de fleste områder vil du nødt til at vente lidt for at få en aftale. Fortæller kontoret du vil tage en aftale i sidste øjeblik er en fantastisk måde at komme derind hurtigere.

• Opsamle recepten din tandlæge giver du er stor; Kontroller, at du tager hele som foreskrevet. At holde med isposer på dit ansigt i 20 minutter på et tidspunkt vil gøre underværker for hævelse og smertelindring, så hold der.

• Gurgle med varmt saltvand er en glimrende måde at få nogle smertelindring, du kan holde det ud. Prøv ikke at gurgle når smerterne er værst; skyl munden med antiseptisk mundskyl i løbet af denne tid. Hvislen og spytte det som tolereret for smertelindring.

• At få tanden fjernet snarest muligt er en god idé at forsikre, at tanden aldrig abscesser igen. Din tandlæge kan dræne bylden på en nødsituation besøg, som er fantastisk til smertelindring, men vil vente med at fjerne tanden indtil en person har været på antibiotika i et par dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com