Hvad er symptomerne af stigende Blood Pressure?

01/31/2011 by admin

Stigende blodtryk omtales også som højt blodtryk eller hypertension, og kan forekomme i nogen. Stigende blodtryk er ofte forårsaget af kontrollerbare faktorer herunder livsstil adfærd såsom rygning, spise salt fødevarer eller inaktivitet, samt ukontrollable faktorer herunder slægtshistorie, ældre alder og bliver mandlige. Symptomer på stigende blodtryk ofte viser ikke indtil er allerede sket skade på kroppen. Overveje denne oplysninger om symptomer på stigende blodtryk.

Hovedpine

Hovedpine er et symptom på stigende blodtryk, Ifølge National Heart, Lung og Blood Institute. Stigende blodtryk kan forårsage hjernen til at modtage mindre blod og ilt, hvilket kan resultere i en hovedpine. En pludselig, svær hovedpine kan skyldes livstruende komplikationer af højt blodtryk som et slagtilfælde eller aneurisme.

Hjertesygdomme

Ifølge National Heart, Lung og Blood Institute er hjertesygdom et symptom, at resultaterne fra stigende blodtryk, der er blevet efterladt ubehandlet i en lang periode. Højt blodtryk kan skade arterierne i yderpunkterne af kroppen, som kaldes perifer arteriel sygdom. Skade på aorta og musklerne i hjertet selv, som kaldes koronar hjertesygdom, er også symptomer på forhøjet blodtryk, der har været ukontrolleret.

Neurologiske forandringer

Ifølge Mayo Clinic, kan visse former for neurologiske forandringer være et symptom på stigende blodtryk. Svimmelhed er et symptom på stigende blodtryk, der ikke kan forekomme indtil blodtryk er høj nok til at være en umiddelbar sundhedsrisiko. Forvirring og desorientering er også neurologiske forandringer, der kan opstå på grund af stigende eller faretruende højt blodtryk niveauer.

Smerter

Smerter er et symptom på stigende blodtryk, Ifølge National Library of Medicine. Stigende blodtryk kan medføre brystsmerter, som kan være et tegn på en medicinsk nødsituation, hvis det udvikler sig pludselig eller er svær. Forhøjet blodtryk kan også forårsage problemer med kramper i musklerne i benene eller maven under fysiske aktiviteter såsom at gå eller klatre trapper.

Træthed

Træthed er et symptom på stigende blodtryk, Ifølge National Library of Medicine. Kroppens muskler kan ikke får nok ilt eller næringsstoffer til at fungere godt, som kan forårsage fysisk træthed. Skader på organer som nyrer, der skyldes stigende blodtryk kan også være en årsag til træthed.

Synsproblemer

Vision ændringer eller problemer kan være et symptom på stigende blodtryk, Ifølge National Library of Medicine. Blodtryk, der stiger til mere end 140/90 mmHg kan beskadige øjets optiske nerve eller blodkar. Synsnerven skader kan føre til øjenlidelser såsom grøn stær, hvilket kan resultere i hel eller delvis tab af synet, hvis venstre ubehandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com