Naturlig behandling af en blokeret halspulsåren

09/10/2014 by admin

Carotis arterierne leverer det største udbud af blod til din hjerne. Carotis arterie stenose er en forsnævring af arteria forårsaget af en ophobning af plak; snavs i blodbanen består af materialer, såsom kolesterol, fedt og kalkaflejringer. Denne sticky snavs ophobes inde i væggene i arterierne og kan blokere blodtilførslen til din hjerne. Naturlig behandling strategier er tilgængelige til at forhindre eller bremse udviklingen af plaque dannelse.

Livsstilsændringer

Mayo Clinic foreslår livsstilsændringer, der kan bremse akkumuleringen af plaque oprustning i din halspulsåren. Målet med at gøre disse ændringer er forebyggelse af TIA (forbigående iskæmisk anfald), ofte kaldet mini-slagtilfælde. Dette sker når blodtilførslen til en del af hjernen er midlertidigt blokeret eller faldet af en blodprop eller et stykke af plak. Ændringer i livsstil kan også forhindre et slagtilfælde, hvor blodgennemstrømningen forbliver blokeret, ødelægger en del af hjernen. Rygestop vil reducere arteriel stress, og sammen med begrænse alkohol forbrug, er en afgørende ændring.

Ernæring

Mayo Clinic anbefaler dietary ændringer at grænse natrium (salt) indtag for at reducere blodtrykket og sænke din risiko for slagtilfælde. Mættet fedt og kolesterol bør også begrænses og kan erstattes med sundere flerumættede og enkeltumættet fedt. University of Michigan Health System hedder det flerumættede fedtstoffer kan findes i vegetabilske olier, fisk og skaldyr. Vegetabilske olier, nødder, frø og vegetabilske fødevarer, såsom avocado, er gode kilder til enkeltumættet fedt.

Forbruge friske frugter og grøntsager vil forsyne dig med vigtige næringsstoffer som kalium og antioxidanter. Antioxidanter hjælpe med at bekæmpe frie radikaler kendt for at bidrage til plaque oprustning, som citeret af National Institute on Aging.

Motion

Journal of the American College for kardiologi (Preben) hedder regelmæssig motion kan bidrage til sundere blodkar, og har vist sig for at vende hjertet skader. Motion og opretholde en sund vægt vil sænke blodtrykket og mindske kolesterolindholdet i blodet.

Overvågning betingelser

Hvis du har forhøjet blodtryk, diabetes eller forhøjet kolesterol, alle medvirkende faktorer i halspulsåren sygdom, bør de overvåges nøje. Aspirin er et blodfortyndende virkning og kan forebygge dannelsen af blodpropper i blokerede arterier. Tale med din sundhedspleje udbyder om de mulige fordele ved herunder en daglig lav-dosis aspirin (81 mg) som en del af din behandlingsregime.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com