Koldt vejr vil dræbe lopper?

02/27/2011 by admin

Koldt vejr vil dræbe lopper?

Lopper er skadedyr. Disse små insekter forårsage mennesker, deres kæledyr og andre dyr til at klø, bunden og undertiden blive syg. Mange håber, at det kolde vejr når vinteren nærmer sig, vil dræbe lopper. Koldt vejr dræbe nogle lopper. Voksen lopper ofte dør hvis de udsættes for temperaturer under 40 grader F. kolde vejr ikke dræbe lopper, der læ for kolde. Lopper i larve og puppe eller cocoon fase kan overleve vinteren. Koldt vejr er ikke en pålidelig loppe kontrol.

Historie

Lopper er små, vingeløse, blod-fodring insekter. De almindeligt angribe husdyr og kan inficere dyr og mennesker med parasitter og sygdomme. Lopper har ingen vinger men kan hoppe op til 200 gange deres egen længde. De lever af blod fra fugle og dyr. De har en hård krop og er svært at dræbe. De Food and Drug Administration rapporter at en loppe kan bide en pet mere end 400 gange i døgnet.

Betydning

Lopper er mest aktive i foråret og efteråret. De trives i fugtige klimaer med moderate temperaturer på 65 til 80 grader F. voksen lopper som regel dør i frostgrader, og deres umodne afkom er i dvale indtil temperaturer varm. Vejret alt for varmt, for tørt eller for koldt forårsager lopper til at være mindre aktive og kan vildlede folk til at tro lopper er døde eller ikke længere i området. Lopper kan overleve hele året inde i et hjem, beskyttet mod ekstreme temperaturer.

Typer

Over 2.000 arter af lopper er kendt. De mest almindelige lopper har fire stadier af livet. En voksen loppe lægger op til 50 æg hver dag. Æg drop i gulvtæppet, sengetøj, jord eller pet hår. Ægget luger i 2 dage eller i flere uger afhængig af gunstigt miljø. En larve fremgår og i 1 til 2 uger spins i en kokon som en puppe. Det forbliver i denne fase i et par dage eller i over 1 år indtil betingelser har ret til at fremstå som en voksen loppe.

Misforståelser

Mange mennesker tror, at lopper dræbes af koldt vejr. De tror, at hvis de holder deres pet inde, dyret ikke vil blive udsat for lopper. Fordi lopper i forskellige stadier kan overleve koldt vejr, er lopper ofte bragt ind i huset på sko. Når folk går gennem græs eller jord hvor loppe æg, larve og puppe er i dvale, kan disse hvilende faser spores ind i huset, hvor varm betingelser forårsage lopper til at modne som voksne.

Forebyggelse/løsning

Behandling af loppe problemer som en året rundt plage. En University of California undersøgelse viste, at støvsugning opfanger over 90 procent af voksne lopper. Vakuum skal tømmes straks for at holde lopper fra klækning i vakuum. Lopper brug for fugt. Anvende et tørremiddel på tæpper til at dehydrere lopper. Brug et kommercielt produkt eller drys diatoméjord, så vakuum efter 1 uge. Dette dræber mange insekter, herunder lopper. Følg veterinære retningslinjer for behandling af kæledyr mod lopper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com