Sacred Heart kost regler

08/08/2014 by admin

Sacred Heart kost er en uge-lang kost designet til at forårsage hurtig vægttab ved hjælp af en speciel suppe. Kosten er restriktiv i nogle måder og meget eftergivende i andre, og planen ændres fra dag til dag.

Suppe opskrift

Suppen skal du afhænger af din appetit. En fælles opskrift på én batch efterlyser en dåse eller to af kogte tomater, tre store grønne løg, en stor dåse oksekød bouillon, en pakke med kylling noodle suppe mix, en flok af selleri, to dåser af grønne bønner, 2 pounds af gulerødder og to grønne peberfrugt.

Sæson med salt eller andre krydderier, chop grøntsagerne og dækker alt med vand, derefter koge hurtigt i 10 minutter. Lad det simre indtil grøntsagerne er møre.

De første tre dage

På den første dag, spise noget frugt, du ønsker, med undtagelse af bananer, sammen med enhver mængde af den suppe du ønsker. På andendagen, Spis kun grøntsager, navnlig grønne bladgrøntsager, og eventuelle beløb af den suppe du ønsker. Undgå bønner, ærter og majs, og har en bagt kartoffel med smør sammen med middag.

På den tredje dag, Spis så meget suppe som du vil, sammen med din fylde af frugt og grøntsager. Ikke Spis en bagt kartoffel.

De næste tre dage

På dag fire, Spis kun bananer og mælk, sammen med hvor meget af suppen du ønsker. På dag 5, spise 10 til 20 ounce af oksekød og så mange som seks tomater. Spis suppen mindst én gang. Dag seks, spiser så meget oksekød og grøntsager som du vil, sammen med suppen, undtagen ikke Spis en bagt kartoffel.

Den sidste dag

Fødevarer, der er OK på den sidste dag omfatter brune ris, usødet frugtjuice og alle grøntsager, du ønsker.

Tilladte Drinks

Kosten tillader usødede frugtsaft, urtete, kaffe, tranebærsaft, skimme mælk og vand.

Advarsel

Det er vigtigt at spørge din læge, før du begynder enhver kost. Mens Sacred Heart kost er afhængig af sunde fødevarer såsom frugt og grøntsager, det gør meget for at fremme portion kontrol, og intet at hjælpe dieter's spisevaner efter ugen er overstået.

Kosten får sit navn fra en formodet forbindelse med et hospital, der brugte suppen kan hjælpe patienter mister vægt hurtigt før hjerteoperation. Flere hospitaler forsynet med navnet på Sacred Heart har nægtet enhver forbindelse med kosten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com