Økonomisk hjælp til pleje af handicappede

02/04/2011 by admin

Økonomisk hjælp til pleje af handicappede

At yde pleje til et handicappet familiemedlem eller ven kan bringe økonomisk belastning at pleje-giveren. Der findes flere former for bistand til at lette byrden af at levere et stabilt miljø for personer med særlige behov.

Statsstøtte

Lægebehandling gives gratis eller til en lav pris til dem, der kvalificerer for bistand gennem Medicaid og lignende programmer forvaltet af deres tilstand. Nogle programmer indeholder også in-home bistand til dem, der har brug for hjælp til daglige aktiviteter såsom badning, dressing, tilberedning af måltider og husarbejde. Anvende, skal du kontakte din amtets social-tjenester kontor.

Statslige ubemidlede-pleje programmer tilbyder også nogle pleje for handicappede, såsom fysiske eller ergoterapi programmer, med en copay baseret på klientens indkomst. Disse er de kooperative programmer med staten og hver enkelte hospital. Ubemidlede programmer giver ofte medicinsk bistand til handicappede personer, hvis indkomst overstiger Medicaid grænser.

SSI

Kontant hjælp findes gennem supplerende sikkerhed indkomst (SSI), et føderalt finansieret program, som hjælper med at opfylde basale behov, herunder mad, tøj og husly, for alderen, blinde og handicappede personer med ringe eller ingen indkomst.

EF-programmer

Mange Fællesskabets programmer, ofte kører i partnerskab med agenturets område på ældning, aktiviteter og støtte, som kan omfatte voksen eller barn pleje, måltider og rådgivning. De tjenesteydelser uden omkostninger eller for et symbolsk honorar, kan fakturere Medicaid for betaling, eller kan endda yde finansiel bistand.

Privat hjælp

Hvis du har brug for specialudstyr eller ændringer til dit hjem for en handicappet person, kan lokal serviceorganisationer som Lions Club og Knights of Columbus hjælpe. De kan være villig til at hæve penge på dine vegne for at give adaptive udstyr eller tjenester såsom fysiske eller ergoterapi.

Mad programmer

Mad Frimærker kan bruges på købmandsforretninger eller på programmer som engel mad ministerier. Hvis din indkomst overstiger grænserne for den føderale program, kan du henvende sig til mad pantries eller lokale missioner. Kvalificerede udlændinge er berettiget til mad frimærker, hvis de er blinde eller handicappede og modtage handicap eller assistance fordele, ifølge Social Security Administration. Hvis en person opfylder betingelserne for mad frimærker, han også kan kvalificere sig til barn og voksen pleje mad Program, som giver anretninger og snacks til dem i kvalifikationen plejecentre samt handicappede voksne og seniorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com