Hvordan kan jeg få dækning med UCLA sundhed forsikringskoncern?

03/12/2011 by admin

Hvordan kan jeg få dækning med UCLA sundhed forsikringskoncern?

Ronald Reagan UCLA Medical Center betragtes som en top fem hospitaler i landet af US News and World Report, ifølge webstedet UCLA sundhedssystem. Andre institutioner i systemet er Santa Monica-UCLA Medical Center og Orthopaedic Hospital, Resnick Neuropsychiatric Hospital på UCLA, Mattel børn 's Hospital UCLA og UCLA Medical Group. Mens UCLA Medical Group ikke tilbyder sin egen sygesikring produkt, men kontrakter med medicinske grupper, pleje HMOs og offentlige posttjenester i hele det sydlige Californien regionen at give medicinsk for deres medlemmer.

Instruktioner

• Kontrollér listen over forsikring planer, der UCLA sundhedssystem accepterer. Sundhedssystemet accepterer mere end 100 forsikring planer fra HMO til godtgørelse planer (Se afsnittet ressourcer). Kontrollere indstillinger tilgængelige via din arbejdsplads eller en anden organisation for at se, hvis nogen af planerne, der accepterer UCLA sundheds-systemet som en medicinsk udbyder.

• Tilmelde dig til planen efter eget valg. Hvis du allerede har en sundhedsplan og ikke er sikker på, hvis det godkendes af UCLA sundhedssystem, ring 800-825-2631 og bede en af læge Referral Service repræsentanter. Du kan også tale med fordele koordinator for sundhedsplan på din arbejdsplads eller konsultere den udbyder mappe, at din sundhedsplan gav dig da du blev medlem.

• Vælge en læge, der er en del af UCLA sundhedssystem. Hvis du planlægger at regelmæssigt søge pleje i sundhedssystemet UCLA, skal en læge, der arbejder for sundhedssystemet være din praktiserende læge, der skal være i den forsikringsgruppe netværk. Ved hjælp af en læge, der arbejder for UCLA Health System, vil dine besøg, herunder dem til UCLA Medical Group, betragtes i netværk og dækket på en højere procentsats end sig hvem ikke er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com