Hvordan man laver en hjemmelavet vandfiltrering System at vil Filter mudret vand

03/25/2011 by admin

Hvordan man laver en hjemmelavet vandfiltrering System at vil Filter mudret vand

Hvis du er camping eller har problemer med din vandforsyning bliver mudret, kan du oprette en hjemmelavet vand filtreringssystem, der vil fjerne partikler i vandet. Hvis du har mulighed for at købe en ordentlig filtreringssystem, så skal du da det vil også fjerne bakterier, der kan gøre dig syg. En hjemmelavet system vil fjerne mudderet, men mikroorganismerne kan glide gennem.

Instruktioner

• Finde to containere. Du skal finde to store plastflasker. Man vil blive brugt til at filtrere vandet og den anden skal bruges til at fange den filtrerede vand. Skåret i slutningen af en flaske, så den brede ende er åben, er dette hvor sandet vil gå. Andre flasken er ikke skåret på nogen måde, da det vil fange filtreret vand.

• Fyld cut flasken med sand og grus. Det kan synes ulogisk, men du kan bruge sand til at fjerne sand, snavs og andre partikler fra mudret vand. Sætte omkring to inches af småsten i bunden af den afskårne flaske som en prop til at holde sandet fra falder ud af flasken, når du tilføjer vandet. Derefter fylde flasken med sand.

• Pass vand gennem filteret. Samle op de mudrede vand og begynde at hælde det i snit flasken fyldt med sand. Sandet vil indfange partikler i vandet og langsomt drypper ud den åbne lille ende af afskårne flasken. Placer den anden flaske under cut flasken at fange vandet som det drypper ud. Du kan gentage processen flere gange for at sikre så meget af partikler er op af vandet.

• Kog vandet. Mens vandet kan vises tydeligt, kan ikke mikroskopiske organismer ses med det blotte øje. Kogende vand i 10 minutter vil dræbe organismerne og gøre vand sikkert for drikkevand, ifølge University of Missouri forlængelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com