Hvordan man opbygger Serotonin

04/09/2011 by admin

Serotonin er et kemikalie, der produceres i hjernen. Det reducerer stress, fights depression og genererer en samlet lykke. Serotonin kan kun produceres, når visse typer af fødevarer, der spises. Fødevarer, der er forholdsvis høj i kulhydrater men lav i sukker er ideelle. Et par enkle ændringer i din kost kan have en positiv indvirkning på dit liv.

Instruktioner

• Start din dag med en banan, en kop yoghurt og to skiver hele hvedebrød. Denne morgenmad er høj i kulhydrater, som vil give dig masser af energi for om morgenen. Det indeholder også en høj mængde af en kemisk kaldet tryptofan, som er nødvendige for produktionen af serotonin.

• Spis en kalkun sandwich, en kop fedtfattig hytteost og en lille salat til frokost. Tyrkiet og hytteost også indeholder høje niveauer af tryptophan, som igen vil producere mere serotonin. En anden fordel ved dette måltid er det lavt fedtindhold og højt proteinindhold. Andre høns, kylling og duck, er også godt at spise.

• Grib en lille håndfuld slik for en midt på eftermiddagen snack. Spise slik er en af de bedste måder at producere serotonin, men det gøres kun i små mængder på grund af det høje sukkerindhold. For eksempel kan du spise fire Tootsie ruller eller to bid-size slik barer. Hvis slik kan være skjult inde i din lukket knytnæve, så er det et acceptabelt beløb.

• Spise laks eller andre koldtvands fisk til middag. De er høj i omega-3 fedtsyrer, som også støtte i serotonin produktion. Tilføje en side af frisk hvidløg mosede kartofler og dampede asparges.

Tips & advarsler

  • Undgå alkohol og koffeinholdige drikkevarer.
  • Det kan nogle gange tage en uge eller mere, før din krop begynder at producere mere serotonin. Ikke blive afskrækket, hvis resultaterne ikke er øjeblikkelige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com