Hvad dupsko efter Rotator Cuff kirurgi

11/25/2011 by admin

Rotator cuff kirurgi er en vigtig procedure, som vil kræve overalt fra tre måneder til et helt års opsving, afhængigt af sværhedsgraden af din tilstand. Under operationen, vil kirurgen gør et snit i huden, fjerne arvæv og sutur sener og knogler. For de første tre måneder efter operationen er det sandsynligt, du vil være begrænset i at løfte noget tungere end en kaffekop. Overflødigt at sige, vil at få klædt være vanskeligt. Put væk noget med lynlåse og der binder, indtil videre, i det mindste.

Undertøj

Undertøj vil være særlig vanskeligt at sætte på---især for kvinder. At sætte boksere eller bokser underbenklæder for mænd bør være et snuptag. Men for kvinder, der insisterer på at fastholde deres forfængelighed, et andet sæt af hænder vil sandsynligvis være påkrævet for brystholder krog. Tre måneder, se om du kan slippe af sted med at bære en monteret tank top, eller i det mindste en camisole med en indbygget bh. Disse vil være meget lettere at komme i gang med en god arm.

Toppe

Den nemmeste form for skjorte for dig at sætte vil være en knap op. Du kan manøvrere skjorten og drøne din arm gennem ærmet uden skærpende din arm for meget. Afhængigt af hvordan koordineret du er med din gode arm, kan gør knapperne med den ene hånd ikke være så svært. Selvfølgelig hvis din gode arm er i slyngen, kunne knapper være et mareridt. Købe et par komfortable snap-up skjorter før din operation.

Bukser

Du skal muligvis tage en kort ferie fra din perfekte jeans. At få dem på vil være hårdt nok. Zippering og knappede dem når de er på vil være umuligt. Rotator cuff kirurgi er en perfekt undskyldning for at bære jogging bukser, eller løs yoga eller aerob slacks. Give afkald på strenge og få et par med en elastik.

Sko

Du kan ikke gå galt med slip-on sko. Du kan bære træsko, støvler, laceless sneakers, sandaler, flip flops eller et vilkårligt antal andre no-besvær fodtøj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com