Dokumenteret behandling for gigt i rygsøjlen

07/24/2011 by admin

Intet kan føle flere invaliderende end rygsmerter. Men hvordan kan du være sikker på, hvis dine smerter er på grund af stress eller noget mere alvorligt som spinal arthritis? Dr. John Regan, en ortopædisk kirurg i Beverly Hills, Californien siger, at i modsætning til smerter, der kommer og går, tegn på gigt omfatter kronisk betændelse, stivhed og smerter i leddene. Du kan også have bedøvende eller ømhed i nakken og skuldrene og en knasende fornemmelse i ryggen. Test, der anvendes til at diagnosticere spinal arthritis omfatte MRIs, kat og knogle scanner, røntgenbilleder og blodprøver.

Medicin

Over-the-counter, non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) som Advil, Motrin og Aleve, lindre smerter og reducere inflammation. Et datterselskab af Harvard Medical School, Brigham and Woman's Hospital, rapporterer, at NSAID er nogle af de mest effektive lægemidler, der anvendes til at behandle gigt og også har færrest bivirkninger. De er mindre tilbøjelige til at forårsage døsighed eller føre til afhængighed som stærkere, receptpligtige smertestillende midler. Prednison og methylprednisolon (mærkenavn Medrol) er i en klasse af lægemidler kaldet kortikosteroider. De er vant til at reducere betændelse og smerter. For patienter med immun lidelser som leddegigt i rygsøjlen, er kortikosteroider især gavnligt.

Fysioterapi

Dr. Vert Mooney, en pensioneret spinal ortopædkirurg og formand for drevet rehabilitering målesystemer, angiver, at Fysioterapi er den mest pålidelige ikke-medicinsk behandling, der effektivt behandler spinal arthritis betingelser. Fysioterapeuter er licenseret fagfolk, der kan hjælpe dig med at fjerne smerter ved ordination øvelser for at styrke musklerne omkring rygsøjlen og påvirkede ryghvirvler. De kan også lære dig at gøre strækninger, der vil lette muskelspændinger, reducere spasmer og slappe af stivede leddene. En fysioterapeut kan være særligt nyttigt for patienter med spinal gigt, da der ikke er specifikke punkter i ryggen vil du ønsker at undgå at sætte pres.

Kropsholdning

Når du behandle smerter og betændelse med medicin, og indarbejde stretching og motion i din daglige rutine, er det næste skridt i at minimere ryg smerter forbundet med gigt at være bevidste om din kropsholdning. Mennesker med en 40-timers pr. uge kontor job har tendens til at bulet i deres stol til det bedre del af dagen, som er mere tilbøjelige til at forværre gigt symptomer. Den korrekte måde at sidde på dit skrivebord er at holde dine skuldre og hofter justeret. Dine fødder bør holdes fladt på gulvet, brug af fodstøtte, hvis nødvendigt. Holde dine skuldre afslappet vil forhindre dig i at placere den fulde vægt af din overkrop på din rygsøjle. Eksperter kan ikke understrege nok vigtigheden af at tage mindst en fem minutters pause hver time til at strække din ryg og ben, holde blodet cirkulerer og forhindre kramper.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com