Anvendelsesmuligheder for Pollen

01/15/2012 by admin

Anvendelsesmuligheder for Pollen

Pollen som supplement er primært bee pollen, en form for ernæring lavet af bier bestående af pollen fra forskellige planter, nektar og bee spyt. Kaldt naturens perfekte mad på grund af antallet af næringselementer, det indeholder, folk bruger det til en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, men påstande ikke er blevet fuldt verificeret i undersøgelser.

Energi Supplement

I 1970 ' erne begyndte bee pollen at vinde popularitet som atleter gav testimonials hævder det øgede deres udholdenhed og evne gennem sin ernæringsmæssige fordele. Disse påstande er ikke blevet bredt dokumenteret, men næringselementer bee pollen har. En af de vigtigste indstillinger for at bruge bi pollen er, at det indeholder et stort antal fordele fra én kilde det kan fjerne tager en håndfuld af kosttilskud til fordel for ét produkt. Høj energi niveauer fra at tage det som supplement kunne skyldes kulhydrater, protein, aminosyrer og vitaminer indeholder en koncentreret form.

Allergi Relief

Det er velkendt, at immunizations arbejde ved at tilføre kroppen med noget, der forårsager sygdom i en lille mængde, dermed forårsager kroppen til at oprette sin egen immunitet. Mange, der lider af allergier er behandlet med bee pollen på den samme måde. Protein og ernæringsmæssige værdi af pollen menes at hjælpe det respiratoriske system og styrke kroppen mens opbygge immunitet. Denne metode er kontroversiel, fordi i nogle tilfælde ekstrem allergisk reaktion kan finde sted, især til dem, der har en reaktion over for bistik. Du bør ikke forsøge dette uden en læge hjælp.

Generelle sundhedsmæssige fordele

Traditionelle anvendelser af bee pollen som anført af Drugs.com omfatter forstoppelse relief, prostata sundhed, sårheling og lethed af PMS og menopausale symptomer. Meget få af disse krav er blevet dokumenteret i undersøgelser, men brugen af bee pollen er blevet dokumenteret tilbage til oldtiden, og pollen, selv fundet i arkæologiske udgravninger var stadig intakt. Fordi det ikke er en faktiske medicin, varierer dosering afhængigt af producenten. Du bør ikke tage kosttilskud til medicinsk midler, medmindre du konsultere en læge, især for eksisterende forhold.

Aldring og antioxidanter

Bee pollen indeholder visse en stor mængde af næringsstof værdien og antioxidant egenskaber. Antioxidanter reducere oxidation og frie radikaler i kroppen, der forårsager væv forringelse. De anti-svampe og anti-mikrobielle egenskaber af bee pollen også bistå med kroppen modstå infektioner. Bee pollen kan hjælpe kroppen med at bremse aldring effekter og hjerte-kar-degeneration.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com