Hvordan til at tabe på lav fedt fiberrig kost

01/18/2012 by admin

Hvordan til at tabe på lav fedt fiberrig kost

Efter en lav fedt fiberrig kost har mange sundhedsmæssige fordele, hvoraf den ene er vægttab. Denne type kost kan ordineres af en læge for hjertepatienter, men nogen kan gavne. Lære at kaste et par ekstra pounds ved at skære fed mad og øge høj-fiber fødevarer i din kost.

Instruktioner

• Det første skridt er at skære den arterie-tilstopning af fedt fra din kost. Undgå at tilføje smagspræparater lavet med smør, mayonnaise, afkortning, creme fraiche, hele æg, hele creme og olier. Du kan stadig spise krydderier; bare vælge dem, der ikke indeholder meget fedt. Sunde krydderier omfatter salsa, sennep, lav fedt salatdressinger og balsamico eddike. Også prøve friske urter til at give smag din mad i stedet for cremet smagspræparater.

• Det andet trin er at være opmærksom på hvordan du forbereder din mad. Mange fødevarer, der er hjertet sundt men er lavet usunde ved den måde de er kogt. Prøv bagning, dampende, grilning og kogning i stedet for stegning og sautering i smør. Fjern altid huden fra animalsk kød som huden indeholder for det meste fedt. Du kan stadig have fisk, kylling og oksekød på et lavt fedt fiberrig kost - bare forberede det på en måde, der ikke tilføjer ekstra fedt.

• Reducere dit indtag af mejeriprodukter og skifte til lav fedt produkter. I stedet for hele eller 2% mælk, vælge skimme. I stedet for hele creme fraiche, vælge fedtfattig eller fedt gratis. Skære ned på ost og vælg lavere indstillinger for fedt.

• Nu hvor vi har fjernet nogle af fedt fra din kost, vi har brug at tilføje nogle fiber. Fødevarer rige på fiber vil forårsage du føler dig tilfreds længere og du er mindre tilbøjelige til at spise for meget. Derudover hjælpe høj-fiber fødevarer med at holde fordøjelseskanalen kørende så du er mindre tilbøjelige til at lide af forstoppelse. Hvis du ikke kan lide frugter og grøntsager, kan du overveje at bruge en saftpresser. Du kan sætte hele frugt eller grøntsag gennem saftpresser og drikker det, bruger det i supper eller tilføje til saucer. Ved hjælp af en saftpresser er en fantastisk måde at få mere næring til din kost hver dag.

• Vælge høj-fiber fødevarer fra frugt, grøntsager og korn grupper. Hvis det er muligt, spise dine frugter og grøntsager med huden på, da huden indeholder masser af fiber. Vælg fuldkornsprodukter over bleget forarbejdede produkter. For eksempel, vælge fuldkorns pasta og brød over de traditionelle hvide versioner.

• Når du begynder at følge en lav fedt fiberrig kost, kroppen vil få de næringsstoffer det craves og du vil ikke gå glip af junkfood og dens tomme kalorier. De fleste mennesker tabe sig på denne type kost, fordi de spiser færre kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com