Fakta om alkoholmisbrug

11/29/2011 by admin

Alkoholisme er kendetegnet ved en stærk afhængighed af alkoholiske stoffer. Alkoholikere fortsætter med at drikke trods sundhedsproblemer og sociale konsekvenser. Mange tror at det er en sygdom, fordi det kan være genetiske.

Størrelse

Næsten 14 millioner amerikanere har problemer med alkoholmisbrug. Der er omkring 1 ud af hver 13 mennesker. Over har halvdelen af amerikanerne foretaget af alkoholmisbrug i deres familie. Det siges, at 9 procent af befolkningen pre er indstillet over for muligheden for at udvikle alkoholisme baseret på genetik.

Typer

Folk, der drikker alkohol er klassificeret i en af fire grupper. Der er moderat drikkende, udsatte drikkende, alkohol misbrugere og alkohol afhængige personer. Enhver mere end to drinks hver 24 timers periode betragtes som udsatte drikke. Misbrug er kendetegnet ved en manglende evne til at opretholde ansvar på grund af alkohol. Afhængighed er en manglende evne til at stoppe med at drikke.

Helbredsproblemer

På kort sigt, kan alkohol forårsage diarré, manglende koordinering, seksuel dysfunktion, hovedpine og andre sundhedsmæssige problemer. På lang sigt, kan alkohol føre til alvorlige sundhedsproblemer, såsom skrumpelever leveren og hjertesygdomme.

Diagnose

Hvis tre eller flere af følgende Anvend, kan du blive alkoholiker: du oplever en stigning i tolerance, du drikker større mængder i længere tid end beregnet, du kan ikke skære ned eller stoppe, du nedsætte eller opgive vigtigt arbejde eller fritidsaktiviteter, du bruger masser af tid at få, drikke, og inddrive fra alkohol, du fortsætte med at bruge trods fysiske eller følelsesmæssige problemer forårsaget af drikkevand eller du oplever abstinenssymptomer.

Behandling

Mange personer med alkoholproblemer deltage i støttegrupper som anonyme alkoholikere og gennemgå en 12 trins program til at hjælpe med at stoppe eller kontrollere drikke. Det anbefales også alkoholikere modtage kognitiv adfærdsterapi, og de skal muligvis endda medicin til at styre drikkeri og abstinenssymptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com