Toksicitet af desinficerende spray og klude

07/07/2010 by admin

Toksicitet af desinficerende spray og klude

Selv om desinfektionsmidler er formuleret for at ødelægge skadelige bakterier på overflader, kan farlige kemikalier være efterladt. Der er faktisk flere kemikalier almindeligt forekommende i disse produkter, der bidrager til toksicitet af desinficerende spray og klude.

Alkyl Dimethyl Benzyl ammoniumklorid

Den Score kort organisation viser dette stof som en formodet nervegift (et giftstof, der ødelægger nerver), en lever og gastrointestinale kræftfremkaldende (bidragyder til kræft vækst), og en hud og lunge lokalirriterende.

Ortho-benzyl-para-chlorphenol

Ifølge PAN pesticid Database er dette stof stærkt ætsende på hud og slimhinder. Det er også forbundet med leveren og nyreskader, myokardial fiasko og hypotension (lavt blodtryk).

Formaldehyd

Dette kemikalie er cytotoksiske agent, hvilket betyder, at det forstyrrer normal celle funktion. Det fremmer også nekrose eller for tidlig død af levende væv.

Trihalomethaner

En rapport udarbejdet af den internationale program på kemisk sikkerhed (IPCS) hedder det, at trihalomethaner er cytotoksiske agenter og lever og nyre kræftfremkaldende stoffer.

Yderligere overvejelser

I USA er producenter af rengøring produkter generelt ikke forpligtet til at liste produkt ingredienser på etiketten. Desinfektionsmidler er en undtagelse, da nogle af de ingredienser, der indgår i disse produkter er klassificeret som pesticider, der dræber dyr og svampe patogener (agenser, der forårsager sygdom). Dog kan liste kun medtages "aktive ingredienser." Der kan være en række "inert ingredienser" inkluderet i formlen, der også giftige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com