ADHD vs Depression

10/29/2011 by admin

ADHD vs Depression

Mennesker, der har symptomer på depression eller ADHD kan være forvirret, hvad tilstand du rent faktisk oplever. Men beskæftiger sig med symptomer på depression og ADHD kan blive skadelige for dig eller din familie, især når udiagnosticeret.

Depression symptomer

Depression kan ændre dig på forskellige måder. Det kan påvirke dit sociale liv, dit familieliv eller andre interesser, som du normalt gør dig glad. Det vil påvirke din daglige rutine.

ADHD symptomer

Mennesker, der viser tegn på ADHD kan handle på forskellige måder. Ikke lytte til andre eller ikke er i stand til at koncentrere sig er de mest almindelige symptomer. De kan ikke kunne styre sig selv. Mennesker, der lider af ADHD kan også vise tegn på pågående opførsel, ifølge ADDitude magasin hjemmeside.

Skelne mellem ADHD fra Depression

Ifølge webstedet ADDitude magasin kan skelne ADHD fra depression være en vanskelig opgave. Dette er fordi "begge lidelser bringe humør problemer, glemsomhed, manglende evne til at fokusere og manglende motivation."

ADHD karakteristika

Et karakteristisk træk, der er forskellige mellem ADHD og depression er følelsesmæssige. ADHD kan forårsage depressive stemninger der normalt sidst i en time eller to, og derefter aftager, ifølge ADDitude magasin hjemmeside.

Depression karakteristika

Når nogen har depression, de vil normalt holde ned og i mørke stemninger i måneder efter måneder og kan have brug for medicin for at føle sig bedre.

Hvad skal du gøre?

Hvis du eller nogen du elsker har tegn på depression eller ADHD, bør du søge hjælp fra en læge så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com