Sådan får du perfekte hvide tænder

11/05/2011 by admin

Sådan får du perfekte hvide tænder

For at få en fantastisk, selvbevidst smil, det er nemt: Pas godt på din mund. Mange mennesker forstår ikke, at grundlæggende at-home pleje kan føre til en star-worthy, selv selvværd opbygning grin.

Instruktioner

• FJERNE PLAKVigtigst, at holde tænder og tandkød sundt, skal du kontrollere plak. Den første linje i forsvaret mod plak er at bruge en blød børste, placeret på en 45-graders vinkel til gummerne. Børste i en up-and-down bevægelse, og tilbringe mindst 2 minutter at nå alle områder i munden.

Tandtråd er lige så vigtigt, så ikke springe det. For at gøre processen lettere, wrap floss omkring pointer fingre på hver hånd, og oprette en indpakning bue rundt forsiden og bagsiden af en tand ad gangen. Floss skal flytte under det bløde væv i en C-formet mode, som tørrer væk plaque i kritiske mellemrummene mellem tænderne uden at gøre det bløde væv ømme- eller dræbe dine fingre. Ikke grave dybt ind i tandkødet.

• STOR ÅNDEIngen ønsker dragon ånde. Undgå det med omhyggelig mundtlige vaner hjemme. En alt for ofte glemt og potentielt ildelugtende område er tungen, især bagsiden del hvor bakterier skjule de fleste. Et tungen skraberen eller tandbørste med en antibakteriel gel vil hjælpe med at rense området. Tilføj dette til din daglige rutine, og du vil ikke være bekymret for dårlig ånde.

• KONTROLLERE DE SLIBNING OG CLENCHING STYRKERPå grund af stress har mange mennesker en tendens til at male eller bide deres tænder, ofte uden selv at vide det, som eliminerer smukke smil i løbet af få måneder. Afslørende tegn på dette fælles problem er slidte kanter og tænder, der ikke udvide forbi læbe linje, når munden er i en hvilende stilling.

• VI ER HVAD VI SPISERNår bakterier (findes i plaque) er blevet parret med sukker, begynder huller i tænderne. Mit råd er at undgå slik og spise en afbalanceret, sund kost. Være på udkig efter fødevarer med naturlige farve, såsom frugt og grøntsager. Også, en fiberrig kost hjælper med at fjerne plak og giver dig energi. Forskning har vist, at ukontrolleret bakterier i munden øger risikoen for hjertesygdom.

• IKKE ALLE PLETTER ER SKABT LIGETakket være genetik, alder, kost, og miljømæssige faktorer, får alle misfarvede tænder. Mens vi ikke kan kontrollere vores genetik og alder, kan vi ændre typen af mad og drikke vi indtager og derfor begrænse antallet af nye pletter. Minimere misfarvning - holde sig væk fra cigaretter, cigarer, rødvin og kaffe. De fleste af os har drukket mindst en lidt tidligere. Takket være nye produkter, kan vi fortryde nogle af skader. Nye whitening teknikker kan lysne op din tænder syv til ti nuancer - den tekniske forskel mellem gul og smukt hvide tænder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com