Hvordan man hæve lav urin kreatinin niveauet

10/25/2011 by admin

Hvordan man hæve lav urin kreatinin niveauet

Kreatinin er et nedbrydningsprodukt af kreatin, som er en vigtig del af energiproduktionen i musklen. Omkring 2 procent af kroppens kreatin er konverteret til kreatinin dagligt og transporteres til nyrerne via blodbanen hvor de filtreres fra kroppen som urin. Fordi muskel masse forbliver nogenlunde stabilt fra dag til dag mængden af kreatinin i blodet bør forblive stabile så godt. Nyrerne opretholde kreatinin niveau inden for et bestemt interval, så længe de fungerer normalt. Der er visse ting, der kan gøres for at hæve urin kreatinin niveauet.

Instruktioner

• Undgå at drikke alkohol. Alkohol påvirker nyrerne evne til at filtrere kreatinin fra blodet. Hvis du afstå fra at drikke alkohol, du fjerne dens virkning på nyrerne og kreatinin i urinen bør øges som et resultat.

• Skær ned på dit vandforbrug i løbet af 24 timer forud for at levere urinprøven. Store mængder af vand vil fortynde urinen, reducere mængden af kreatinin pr. enhed af urin. Ved at skære ned på vandet, mindre urin er produceret, men det samme beløb af kreatinin blive fjernet fra kroppen af nyrerne, hvilket betyder, at der vil være flere kreatinin pr. enhed af urin.

• Kraftig motion vil øge muskelmassen, hvilket igen vil øge kreatin.

• Spise en ordentlig kost, hvis du har nyreproblemer. Det kan hjælper nyrerne fungerer bedre som igen vil øge mængden af kreatinin i urinen. Kreatinin niveau er ikke direkte påvirket af kosten, men velfungerende nyrer er påvirket af kosten.

• Stopper med at tage medicin, der har en negativ virkning på nyrerne evne til at klare kreatinin fra blodet. Konsultere din læge før du stopper enhver medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com