Test for Cerebral parese i børn

06/21/2010 by admin

Der er en generel milepæl tidslinje tildeles alle babyer begynder ved fødslen. De fleste babyer, for eksempel begynder at nå for legetøj i ca 4 måneder, prøve hen til sidde af ca. 7 måneder og begynder at gå af omkring 14 måneder. En baby, der er bagud for tidsplanen kan ikke har medicinske problemer. Stadig, en læge kan bruge en række test til at udelukke eller diagnosticere cerebral parese.

Refleks test

Kroppen gør automatiske bevægelser, kaldet reflekser, som svar på en bestemt køindikator. Læger kan kontrollere en række reflekser på et spædbarn, herunder Moro refleks. Dette er en refleks, som opstår, når et barn under 6 måneder er afholdt på ryggen med benene hævet over hovedet. Som svar på denne placering når et barn under 6 måneder typisk op i en gestus, der ligner en omfavnelse. Babyer, der fortsat har denne refleks ud over 6 måneder kan have cerebral parese.

Hånd præference Test

De fleste børn vise under 12 måneder ikke en hånd præference. Men børn med cerebral parese er mere tilbøjelige til at vise en præference for enten højre eller venstre hånd, fordi den ene side er normalt stærkere end den anden. For at teste for hånd præference, vil en læge holde et objekt foran og ved siden af spædbarnet og Bemærk, om barnet viser en tendens i ved hjælp af en hånd over den anden.

CT, Mr og EEG Tests

-Computertomografi (CT) er en billedbehandling teknik, der bruger x-stråler og en computer til at oprette et billede af hjernen. Det kan opdage abnormiteter og andre fysiske problemer i hjernen. Denne test gør det muligt for læger at se på den specifikke langsigtet prognose for et barn med cerebral parese.-Magnetisk resonans imaging (MR) er en hjerne-billeddannelse teknik, der bruger et magnetfelt og radiobølger til at knytte dele af hjernen. MRIs kan give klarere billeder af områder tættere til knoglen end CT-scanninger kan.-En elektroencefalografi (EEG) bruger elektroder, som er placeret på hovedbunden, til at optage elektriske strømme i hjernen. Dette hjælper læger til at mærke, hvis et spædbarn har en beslaglæggelse lidelse.

Intelligens, syn, hørelse og ortopædiske Tests

Læger kan også bestille eller udføre intelligens test. Disse vil hjælpe til at afgøre, om et barn med cerebral parese er også mentalt svækket. På grund af karakteren af disse test, vil et barn med problemer med tale, flytte eller sensing undertiden synes at være mindre intelligente end han virkelig er. Læger vil også ofte for undersøgelser af andre sundhedspersoner, som øjenlæger (øje læger), læger med speciale i høreproblemer og ortopædiske læger til at teste for spørgsmål vedrørende deres respektive felt. For eksempel kan en ortopædisk læge kunne kontrollere et barn for gangart spørgsmål, som en bred holdning og en ubalanceret gang (fælles i visse former for cerebral parese).

Andre lidelser

En kombination af test, en undersøgelse af et barns sygehistorie og gentagne check-ups er i orden. Dette er fordi der er andre problemer, såsom muskel sygdomme, metaboliske sygdomme og genetiske sygdomme, der kan forårsage forstyrrelser i udvikling af motoriske færdigheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com