Hvordan man overvinder frygt og Negative følelser

09/18/2011 by admin

Menneskeheden har været på en mission for at definere skønhed siden begyndelsen af tid. Men skønhed er mere end blot et smukt ansigt eller en fading solnedgang. Det kan også være en mælkebøtte modstandsdygtighed eller den larmende grin af et barn. Der opstår situationer i livet, at udfordre os og få os til at glemme den skønhed, der omgiver os. Vi kan overvinde disse udfordringer, frygt og følelsesmæssige fortvivlelse ved at indse, at kun mørket, der findes er det, som vi opfatter.

Instruktioner

• Observere naturen. Mærke årstiderne og cyklusser af liv, der omgiver os hver dag. Nyd seværdighederne og lydene. Blive opmærksom på alle de farver, der findes lige udenfor din hoveddør.

• Fokus på positive følelser. Bevæger sig væk fra personlige mål, producerer overbevisninger eller fysiske og mentale sundhed negative følelser. Fokusere i stedet på positive i dit liv. Selv om positive er små og tilsyneladende ubetydelige, er med fokus på dem bedre for dig end vælte sig i mørke.

• Forstå værdien af negative følelser. Frygt, vrede, skyld, bitterhed og håbløshed er en slags indre vejledning system. Negative følelser Lad os vide, at noget i vores liv er ude af balance. De kan provokere os til handling, hjælp os med at træffe beslutninger og advare os om følelsesmæssige behov, som er dækket.

• Lytte omhyggeligt til din indre dialog og suspendere dom, der tilskynder kritik. Vælg en positiv følelsesmæssig reaktion, der understøtter klar beslutningstagning. Være venlig og medfølende mod dig selv, andre og begivenheder. Dette vil modvirke stress i dit liv og hjælpe med at lede dig ud af mørket.

• Reagerer med taknemmelighed. Tage opgørelse over alle de måder, du er heldig. Nedskrive "Jeg er taknemmelig for" og en liste over alle fordelene ved dit liv. Være oprigtig og ærlig. En indre fred vil dukke op og starte processen med at genoprette harmoni i dit liv.

• Skabe det liv du ønsker ved at leve den måde, du ønsker at leve. For eksempel, hvis du vil have kærlighed i dit liv, sat som mål for dig selv og derefter være kærlige til andre. Holde et tidsskrift om de erfaringer, du er ved at lære i livet. Når du gør din vej ud af mørket, vil du kunne se hvor langt du er kommet.

• Visualiser dig selv glad og føler alle de positive følelser forbundet med dine valg. Bogstaveligt, forestille sig situationen fra et andet synspunkt, (at være på en bjergtop i stedet for i-dalen). Skriv en personlig mission statement for dig selv.

• Husk gode tider fra fortiden og ved, at du vil opleve glæde igen. Være klar over din personlige motiver, hvis du synes, at det føles umuligt at se skønheden i livet. Du kan husly nogle ubevidste følelser overfor en anden person, dig selv og/eller situationen.

Tips & advarsler

  • Skåret ud billeder fra blade, der afspejler de mål, mantraer og vision for dit liv. Placere dem i en meget synlige område. Se på dem hver dag og føle de positive følelser, der kommer fra at fokusere på dine mål.
  • Være fleksibel, åben og sikker nok til at ændre dit perspektiv. Vækst og forandring ske som vi modne. De øger også din evne til at styre dine følelser og skabe skønhed i dit liv.
  • Tænke i enten / eller vil lukke dit sind for den uendelige muligheder i en given situation.
  • Hvis du stadig er i stand til at overvinde disse vanskeligheder, opsøge professionel hjælp. Denne rådgivning vil ikke træde i stedet for en medicinsk professionel pleje. Brug med forsigtighed. Hvis du føler du har et livstruende problem, ringe 911 eller gå til din nærmeste hospital.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com