Farlige receptpligtig medicin

07/14/2010 by admin

Nogle receptpligtig medicin betragtes som potentielt farlige på grund af deres vanedannende eller overdosis potentiale og er således strengt overvåget af Drug Enforcement Administration (DEA.) Disse medikamenter er kendt som kontrollerede stoffer og læger rådes regering kun at give dem i dire omstændigheder.

Smertestillende medicin

Smertestillende medicin, der er opiate-baseret, Vicodin, Perocet og Fentanyl er potentielt farlige receptpligtig medicin, ifølge Energistyrelsen.

Stimulanser

Stimulanser brugt til at behandle sygdomme såsom narkolepsi (ukontrollabel falde i søvn) eller opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (svær uopmærksomhed) omfatter Adderall og Ritalin, ifølge Energistyrelsen. Disse er strengt kontrolleret på grund af misbrug potentielle.

Sovepiller

Sovepiller er en del af en voksende receptpligtig medicin afhængighed problem og er også betragtes som potentielt farlige på grund af overdosis potentiale. Sådanne lægemidler inkluderer Ambien og Restoril.

Beroligende midler

Xanax og Valium Rivotril alle kan lindre angst men har forårsaget nogle afhængighed og dødsfald, ifølge Energistyrelsen. Disse bør specielt ikke blandes med alkohol.

Marihuana

Marihuana er tilgængelig ved recept i nogle stater og betragtes meget psykisk vanedannende. Derfor, rekreative marihuana brug er stadig ulovligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com