Homøopatiske midler for madforgiftning

01/05/2012 by admin

Madforgiftning er ikke en livstruende tilstand. Det er meget ubehageligt og forstyrrer de normale rutiner af liv. Symptomer på madforgiftning omfatter opkastning, kvalme, diarré og mavekramper. Madforgiftning passerer normalt inden for 24 timer. Retsmidler for madforgiftning er designet til at lette din ubehag og intensiteten af symptomer.

Kost

Drikke 10 glas væske hver dag. Som du mister væsker, skal du holde erstatte væske for at undgå dehydrering. Holde din væsker, alkoholfri og koffeinfri. Både alkohol og koffein fungere som diuretika og fremme dehydrering. Drikke koffeinfri sodavand, koffeinfri te med sukker eller vand. Erstat kalium tabte ved opkastning og diarré. Lavt kalium vil gøre dig føle værre og ekstremt lavt kalium kan være dødelig. Spise bananer eller drikke en sports drink for at genopfylde din kalium levering. Spise yoghurt indeholder levende acidophilus kulturer. Acidophilus hjælper genoprette befolkning af gavnlige bakterier i din fordøjelseskanalen. Tilføje 2 tsk æblecider eddike til 8 ounce af varmt vand til at bekæmpe de bakterier, der forårsager din madforgiftning. Eddike indeholder anti-mikrobielle egenskaber og skaber et fjendtligt miljø i kroppen for bakterier. Undgå at spise fede, fedtet, rig og krydret fødevarer, der er svært at fordøje. Holde din kost, mild og let at fordøje. Fødevarer, du kan spise inkluderer gelatine, plain toast, kartoffelmos, småkager og klar bouillon.

Retsmidler

Resten en dag hvis du kan. Det vil hjælpe dig med at spare energi for at bekæmpe din madforgiftning. Tag ikke anti-diarré eller anti-kvalme medicin. Disse medikamenter interferere med kroppens naturlige forsvar og gøre det sværere at smide invader forårsager din madforgiftning. Brug ikke smertestillende medicin såsom aspirin eller ibuprofen, der kan irritere fordøjelsessystemet. Hvis du har brug at tage en smertestillende medicin, bruge acetaminophen. Lægge en varmedunk eller varme pad på din mave til at lette smertefulde kramper. Holde varmen varme og ikke varmt så du ikke brænder dig.

Medicinsk

Der er tidspunkter, hvor du bør søge øjeblikkelig lægehjælp. Kontakt din behandleren, hvis du ikke har holdt nogen væske i 12 timer, din feber er over 102 grader F, du har opkastning i 12 timer eller din diarré har varet i mere end 24 timer. Gå til skadestuen, hvis du lider nogen lammelse, alvorlige kramper, dobbeltsyn, blod i deres afføring, blod i dit opkast, åndedrætsbesvær eller manglende evne til at tisse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com