Sådan bruges Nicorette tyggegummi under graviditet

01/05/2012 by admin

Jordemødre og fødselslæge har ingen tvivl om, at cigaretter kan forårsage alvorlige skader på alle stadier af graviditeten. Rygning er kendt for at forårsage fosterskader, præmature arbejdskraft, lav fødselsvægt og andre alvorlige komplikationer. På grund af dette, nogle kvinder vælger at bruge Nicorette tyggegummi og andre produkter til rygestop hvis de ikke er i stand til at afslutte uden at hjælpe under graviditet. Brugen af Nicorette tyggegummi og andre nikotin-holdige produkter kan være farlige, så det er vigtigt at nøje følge retningslinjer og anbefalinger for at undgå unødvendige skader på det ufødte barn.

Instruktioner

• Tal med din læge eller jordemoder før du tager Nicorette. De fleste behandlere anbefaler kun nikotintyggegummi som en sidste udvej for kvinder, der ikke kan forlade alene. Afhængigt af hvor meget du ryger, kan din læge eller jordemoder føle, at fortsat rygning kan være mindre farligt end at bruge nikotintyggegummi.

• Forstå risiciene. En 1996 undersøgelse i "Klinisk farmakologi & Therapeutics" bekræftede, at nikotin niveauer er lavere hos spædbørn født af mødre tager Nicorette, end de er i kvinder, der ryger. Dog kan Nicorette stadig forårsage fosterskader, præmature arbejdskraft og andre komplikationer, især hvis en mor bruger det og fortsætter med at ryge.

• Holde op med at ryge helt før--ikke efter--du begynder at tage Nicorette. Under graviditet er der ikke et øjeblik at tabe. Du afslutter vil nu mindske sandsynligheden for skade på barnet. Ryg ikke, mens de tager Nicorette.

• Følg Nicorettes retningslinjer til at holde op, begynder med den laveste mulige dosis. Selvom Nicorette tilskynder at du starter med mindst ni stykker tyggegummi om dagen, er det bedst at starte med den laveste dosis, der synes at arbejde for dig.

• Afslutte din brug af Nicorette, så snart du føler dig sikker på at du kan holde cigaret-gratis indtil slutningen af din graviditet og ud over-- men ikke overstiger tager Nicorette i mere end otte til 12 uger.

Tips & advarsler

  • Holde din sundhedspleje udbyder informeret om dine fremskridt. Holde alle cigaretter ud af huset, og bede om, at folk undlade at ryge omkring dig. Hvis din partner eller ægtefælle ryger, opmuntre ham til at forlade. Hvis han ikke kan eller ikke vil insistere på, at han ryger udendørs kun. Når du føler behov for at ryge og tygge Nicorette hjælper ikke, Vær ikke bange for at chow ned på sunde fødevarer...
  • Tag ikke nogen nikotin-holdige produkt under graviditet uden at fortælle din læge eller jordemoder.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com