Hvordan at finde ud af, om min Medicaid er aktiv?

06/16/2010 by admin

Hvordan at finde ud af, om min Medicaid er aktiv?

Medicaid er en state-drevet program finansieret af statslige og føderale regering for at yde sundhedspleje til visse lav indkomst beboere, herunder handicappede personer, gravide kvinder, børn, ældre og andre. En medicinsk udbyder vil typisk køre en Medicaid støtteberettigelse kontrol for at kontrollere status for din Medicaid.

Instruktioner

• Få din tilstand Medicaid kontor kontaktoplysninger fra den nationale sammenslutning af staten Medicaid direktører website, et link som er inkluderet i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel. Hvis du ikke har adgang til internettet, kan du ringe til NASMD på (202) 682-0100. Hvis du har dit Medicaid nummer, skal du gå til trin 3. Hvis du ikke gør det, fortsætte til trin 2.

• Ring din tilstand Medicaid office for at få dit Medicaid nummer. Hvis din tilstand er en online søgemaskine for at opnå dit Medicaid nummer, kan du udnytte det. De fleste stater giver dog ikke denne funktion. Du skal bruge dit CPR-nummer, dato for fødslen, fuldstændig juridisk navn og adresse for at få dit Medicaid nummer.

• Kontakt din lokale eller statslige Medicaid office for at kontrollere status for din Medicaid dækning. Hvis du har din Medicaid kort, er dette nummer typisk angivet på bagsiden af kortet. Hvis du ikke har dit kort, kan du bruge det nummer, der bruges i trin 2 til at kontrollere din status som Medicaid.

Tips & advarsler

  • Indhente oplysninger om grundene til din Medicaid ikke er aktiv, hvis du opdager, at din Medicaid er i øjeblikket inaktive. I mange tilfælde, kan du indgive en appel hvis din Medicaid ophørte grunde såsom Medicaid kontor taber papirarbejde, du indsendt eller bestemme, at du ikke længere opfylder kravene til Medicaid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com