Hvordan at rengøre redskaber for ældrepleje

08/04/2011 by admin

Hvordan at rengøre redskaber for ældrepleje

Et aspekt af ældrepleje holder de værktøjer og udstyr, der anvendes til at yde omsorg ren og sanitære. Selv om medicinsk udstyr er ofte afgørende for at give god patientpleje, kan det samme udstyr overføre sygdom-forårsager bakterier til patienten. Rengøring, desinfektion og Sterilisation er de tre almindelige måder at rengøre redskaber for ældreplejen, men ikke alle er egnede metoder til rengøring alt. Fastlæggelse af den rette metode til at rengøre redskaber eller udstyr er det første skridt i at beskytte patienten fra unødvendig eksponering for sygdom.

Instruktioner

• Adskil og organisere de værktøjer, der skal renses.

• Identifikation af lav risiko varer som dem, der kun har kontakt med patientens hud, såsom et stetoskop eller en blodtryk manchet. Omfatte miljømæssige objekter som gulv, vægge og dræn. Disse elementer kan rengøres tilstrækkeligt ved at vaske med vand og opvaskemiddel. Gør det muligt at blive tør, før du bruger. Desinficere disse elementer, kun hvis de har været brugt på en patient, der er smitsom eller meget modtagelige for sygdommen, som en person med et kompromitteret immunsystem.

• Adskille og identificere de værktøjer, der har mellemliggende risiko for spredning af infektion. Vælg værktøjer, der har kontakt med slimhinder, men ikke trænge ind i kroppen, såsom termometre, respiratorisk udstyr og endoskoper. Pleje til mellemliggende risiko værktøjer efter rengøring dem med et højt niveau desinfektionsmiddel. Desinfektionsmidler er klassificeret som low-level desinfektionsmiddel (LLD), mellemliggende niveau (ILD) og på højt niveau (dialogen på højt niveau).

• Identificere højrisiko værktøjer som dem, der trænger gennem kroppen, såsom kirurgisk udstyr og implantater. Sterilisere disse elementer, men rengøring med en dialogen på højt niveau kan også bruges når sterilisation ikke er muligt.

• Forsøg ikke at rense udstyr eller sterilisere værktøjer, som har været pakket til engangsbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com