Hvad er årsagerne til skrædderens knyster?

08/14/2011 by admin

Hvad er årsagerne til skrædderens knyster?

Fødder har fem lange knogler kaldes mellemfodsknogler. En tailor's knyst kan findes i bunden af den lille tå, i spidsen for den femte metatarsal.

Om

Generelt, knyster er placeret på indersiden af foden. Skrædderens knyster, som er mindre udbredte, er placeret i bunden af den lille tå. De er navngivet for bump skræddere fik på ydersiden af deres fødder fra sidder skrædderstilling på gulvet, forårsager deres fødder til at gnide mod jorden.

Årsager

Tailor's knyst kan være en knoklet spur, der udvikler sig på siden af foden. Oftere, men er det en arvelig abnormitet i fodens struktur. Rammerne af foden ændrer sig over tid, forårsager en knoklet vækst at udvikle.

Symptomer

Tailors knyst syge oplever smerte, hævelse og rødme i området for udvidelsen. Symptomerne forværres når Sko gnide mod knyst.

Invasiv behandling

Indstillinger for personer, der foretrækker at undgå kirurgi omfatter orthotic enheder eller modificerede sko, der lindre pres fra området. Smertestillende, såsom ibuprofen, og ice kan også være nyttigt.

Kirurgisk behandling

Hvis noninvasive behandlinger er ineffektiv, er kirurgi en mulighed. Overvejelser forud for operationen omfatter alder, generelle sundhedstilstand og sværhedsgraden af abnormitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com