Lever rense for Clearing Acne

07/23/2010 by admin

Det er velkendt, at leveren fungerer som kroppens filtreringssystem. Enhver toksiner, der indtaste din krop vil sandsynligvis være fanget her, men over tid kan dette negativt påvirker din sundhed i en række forskellige måder. For eksempel, kan du udvikle allergi, migræne eller irritabel tyktarm. Nogle mennesker udvikler hudirritationer som eksem og akne. Men den gode nyhed er, at du ikke behøver at beskæftige sig med ubehageligheder af acne længere. En simpel lever rense kunne klare din hud hurtigt.

Fordele ved en lever rense

Fordelene ved at gøre en lever rense er bogstaveligt talt utallige. Det skyldes, at følgende gennem med denne proces kan effektivt fjerne giftstoffer fra kroppen, der udtrykker sig på forskellige måder, forårsager skader over tid. At fjerne disse toksiner kan give dig mere energi, sundere fordøjelsessystemet og klarere hud. Grunde til at gå igennem med rense stærkt overtal af grunde ikke til.

Hvordan virker en lever rense

En lever rense er smuk simpel. Til at begynde, vil du drikker så meget æblesaft eller spise så mange æbler som du ønsker. Du gør dette for et par dage, derefter gå videre til blanding af Epsom salte med vand og drikke det i en given periode. Denne del kan være farlige, da Epsom salte er et afførende og giftige for kroppen i store mængder. En blanding af olivenolie og grapefrugtjuice typisk følger. Dette resulterer i diarré og vil sandsynligvis skal gentages et par gange, fordelt ud over flere måneder til at arbejde. Du ved, en lever rense har arbejdet når galdesten er udgivet i afføringen. De vil sandsynligvis se grøn og skinnende.

Hvorfor lever udrensning er ikke for alle

Mens leveren udrensning er yderst gavnligt for nogle, kan det være farligt for sundheden for andre. Nogen med hjertesygdomme, diabetes, hypoglykæmi bør ikke forsøge dette Rens. Nogen tager receptpligtig medicin bør ligeledes ikke afbryde deres brug og søge læge. Det er en god idé at konsultere din læge før du prøver noget udrensning kost som denne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com