Har en støttemodtager til at betale for Medicare del D fordele?

06/23/2010 by admin

Medicare er en sygeforsikring program administreres af den føderale regering at hjælpe senior borgere betaler for deres sundhedsvæsener. Medicare er opdelt i fire forskellige dele, og hver del har specifikke egenskaber, der hjælpe med sundhedspleje udgifter. Medicare D er en del af Medicare, der hjælper ældre borgere med udgifterne til receptpligtig medicin.

Identifikation

Medicare del D er også kendt som "Prescription Drug dækning." Del D er tilgængelige for personer, som allerede har andre Medicare dækning. Del D betaler for en del af udgifterne til generiske og brand-navn narkotika ordineret af en læge, som du kan købe på apoteket efter eget valg. Der er flere receptpligtige lægemiddel planer at vælge imellem, og rækkevidde af den dækning, du modtager, og hvorvidt bestemt receptpligtig medicin er inkluderet, afhænger af planen, du vælger.

Præmier

I modsætning til Medicare del A er tilmelding på Medicare del D frivillig. Del D også kræver betaling af månedlige præmier, da Medicare skat betaler kun for fordele modtaget i del A. Det beløb du skal betale for at modtage del D fordele afhænger af den plan, du vælger. Hver plan har forskellige dækning og forskellige udgifter. Bedre og mere komplet dækning er normalt forbundet med højere omkostninger. Dog bør du kun vælge den dækning, du har brug for, så du kan minimere dine omkostninger.

Planer

Der er to typer af planer, som du kan vælge. Medicare prescription drug dækning planer tilbydes via del D. Du kan dog også vælge prescription drug dækning gennem Medicare fordel planer. Disse planer er tilbudt gennem Medicare del C, som undertiden omfatter prescription drug dækning i deres politikker for en ekstra omkostning. Hvis du har en Medicare del C plan, der ikke giver receptpligtig medicin dækning, kan du stadig tilmelde dig i del D.

Tilmelding

Tilmelding i del D er frivillig. For at tilmelde dig, skal du først har Medicare del A eller delB dækning og bor i et område, hvor prescription drug planer er tilgængelige. Gå til webstedet Medicare.gov at finde ud af hvilke planer er tilgængelige i dit område. Når du har besluttet på den plan, du ønsker at tilmelde dig, kan du udfylde en online ansøgning eller du kan kontakte udbyderen af plan online og anmode om en ansøgning. Du kan også ringe til firmaet telefonisk eller ring Medicare på 1-800-MEDICARE at tilmelde dig. Når du er tilmeldt, skal du begynde at betale månedlige præmier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com