Hvilke Vitamin du får fra solen?

08/29/2011 by admin

Vitaminer er nødvendige for vores normale kropsfunktioner. Nogle vitaminer er tilbudt i pilleform, og vi kan få nok af dem gennem de fødevarer, vi spiser eller i supplement form. Men en vitamin kommer direkte fra udsættelse for sollys, og der er d-vitamin.

At få nok D-Vitamin

Kroppen kræver vitamin D i store mængder, og det er næsten umuligt at få nok uden udsættelse for sollys. Du ville have at drikke mindst 10 8-ounce glas mælk hver dag for at få selv tæt på det nødvendige beløb for optimal kropsfunktioner. Selv om solcreme er vigtig for at forebygge sygdomme som hudkræft, kan selv en low-level solcreme blokerer absorption af stråler nødvendig for at producere D-vitamin i kroppen. Mennesker kan syntetisere vitamin D3 fra udsætter sig selv for at moderate niveauer af sollys. Når du udsætter din krop for ultraviolette stråler, uden barrierer, såsom bilruder eller andre glasoverflader, vil din krop absorberer solens stråler og producere vitamin D3.

Kroppens funktioner

D3-vitamin er vigtigt for alle former for kropsfunktioner, herunder densitet og muskel knoglestyrke. Høje niveauer af vitamin D bidrager til den generelle sundhed og velvære af knogler og muskulatur af det menneskelige legeme. Når mennesker ikke får nok vitamin D3, de måske lider af et væld af problemer, herunder knoglesygdom, osteoporose.

Mangel på Vitamin D

Ifølge National Library of Medicine, "D-vitaminmangel ikke blot forårsage rakitis blandt børn, men også udfældes og forværrer knogleskørhed blandt voksne og forårsager smertefulde knogle sygdom osteomalcia." Manglen på D-vitamin har også været forbundet med hjerte-kar-sygdom, kræft og dissemineret sklerose, for at nævne et par medicinske tilstande.

Hudkræft

Der har været nogle spekulationer om, at huden kræft kamp er gået for langt anden vej. Fordi solcremer overdøve de gode stråler samt dårligt, mange mennesker får ikke vitamin D nødvendige for at opretholde sunde niveauer, og kan lide unødvendigt sundhedsmæssige konsekvenser. For at drage fordel af sollys, skal fair-flået mennesker være i fuld sollys for så lidt som 10 minutter om dagen ved middagstid, mens mørkere flået mennesker har brug for omkring dobbelt så lang at generere sund niveauer af vitamin D.

Beløb

Mayo Clinic foreslår at voksne få 200 internationale enheder (IE) af D-vitamin pr. dag, og 400 til 600 for de ældre end 50. Til nyfødte er det anbefalede beløb, ifølge American Academy of Pediatrics, 400 IE per dag og 600 IE per dag, hvis over 70 år. Om vinteren kan det være nødvendigt at tage så meget som 2000 IUs af D-vitamin til at opretholde sunde niveauer. Hvis du har begrænset udsættelse for sollys, især i vinteren, tage et supplement til at modtage den nødvendige mængde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com