Cellulite kur af motion

09/07/2011 by admin

Cellulite kur af motion

Cellulite er fedt vi alle hader med orange-skræl smilehuller. At kløftede udseende er forårsaget af bindevæv. Dette bindevæv adskiller fedt ind i rum, og kroppen gemmer væk toksiner i disse rum til at holde det ud af blodet. Det er derfor cellulite dukker op i områder af dårligt blodomløb. Forbedre omsætning tillader kroppen at sikkert flush fat og toksiner ud lidt efter lidt. Rum, der også har et andet mønster for mænd og kvinder, hvilket gør det mere tydeligt på kvinder, selv om mænd kan have det for.

Årsager til Cellulite

Genetik, aktivitetsniveau, hormoner, toksiner og kost alle spiller en rolle i cellulite. Hormon ubalancer er ofte et problem i danner cellulite. Kosten sukker, hormon-laden kød, konserveringsmidler og koffein bidrager til hormon ubalancer. At have en kost lavt indhold af mættet fedt er vigtigt at holde fra at danne cellulite. Aktivitetsniveau er afgørende for at forebygge og lindre cellulite. Cellulite former hvor der er dårlig cirkulation. Regelmæssig motion forbedrer blodcirkulationen og mål områder for fordeling af fedtstoffer med muskeltræning. Giftstoffer ophobes hvor der er manglende cirkulation af blod og lymfe. Kost kan også bidrage til toksiner i systemet. Drikke nok vand regelmæssigt til at skylle giftstoffer og metaboliske biprodukter af blokerede væv. Dårlig hydrering tillader cellulite at deponere.

Hvordan motion reducerer Cellulite

Motion hjælper med at bekæmpe årsagerne til cellulite. Øvelse kræver energi til musklerne stimulerer nedbrydningen af fedt til energi. Motion øger omsætning og lymfe flow, hvilket hjælper med at fjerne giftstoffer og overskydende hormoner fra væv og blodbanen. Motion forbrænder kalorier fra fedt og kulhydrater og holder dem fra at blive gemt. Motion øger omsætning gennem leveren og nyrerne, øge afgiftning og holder systemet fra skulle gemme toksiner og overskydende hormoner i cellulite.Selv om kosten er vigtig, alene, er det ikke nok. Motion holder stofskiftet og vedligeholder muskel masse. Via kosten alene, muskel er tabt og det medfører tab af tone og forme og sænker stofskifte. Husk på, at du ønsker at øge muskel til at slippe af med cellulite.

Øvelser til at reducere Cellulite

Aerobe motion er bedst til at reducere cellulite. Aerob aktivitet gør mest for at stimulere blodcirkulationen og lymfeknuder, stigende filtrering gennem leveren og nyrerne til afgiftning af væv og fjernelse af overskydende hormoner. Det også brænder mest kalorier, fører til nedbrydning af fedt til energi. Nogle gode aerobe aktiviteter, der fokuserer på lavere-krop cellulite gåture, løb og ridning en cykel. En udendørs cykel eller en indendørs motionscykel er fint. Elliptiske og trin maskiner findes på sundhed klubber, eller du kan købe dem til brug i et hjem gym. Disse giver aerob øvelse, der er blid på leddene med ingen indvirkning. En romaskine findes også på sundhed klubber og virker overkroppen godt. Svømning er god aerob træning for hele kroppen.

Gør styrke baseret anaerobe aktiviteter med føje til kroppens behov for muskel-specifik energi. Det får kroppen til at nedbryde fedt i og omkring de muskler, du bruger. Du vil brænde en ekstra 50 kalorier om dagen for hver ekstra pund af muskel, du tilføjer. Nogle af de bedste anaerobe øvelser for de nederste del af kroppen walking lunges, ben krøller, ben elevatorer og squats. Disse øvelser bør ansætte masser af gentagelser. Øvelserne vil få omsætning i gang og arbejde musklerne. Dette vil spise løs på fedt i disse områder.

Regelmæssighed er nøglen til at få resultater. Øvelse hver dag i mindst 30 minutter. American Heart Association anbefaler 30 minutters aerob motion hver dag som minimum for generelle sundhed og velvære og en time af aerobe motion dagligt, hvis du ønsker at tabe. Du kan reducere cellulite og forbedre din generelle sundhed på samme tid. Tilføje nogle anaerob motion dagligt så godt. Du kan træne i et træningscenter, tage en gang udendørs, lege med hunden eller indarbejde det i din daglige opgaver. Variere din aerobe og anaerobe rutiner dagligt, så du ikke får stagnerende, og du vil nyde, føler sig bedre og ser bedre ud.

Nogle Anerobic øvelser

Bencurl:Du skal bruge en krølle maskine eller ben vægte. Find den vægt, du kan løfte for 10 reps. tre sæt. Altid øge vægten af fem pounds, så snart du kan.

Motion bolden Squat:Stå med ryggen til væggen og sætte bolden direkte bag din ryg. Lavere til en squat, langsomt rullende ryggen på bolden, trykker mod det. Hvordan et øjeblik og langsomt rulle tilbage op. Gøre 10 reps, tre sæt.

Bænk Squat:Dette er hvor du foregive du er gonna squat ned og sidde på en bænk eller sofa. Gå langsomt og klem ballerne på vej op. Sørg for, at shin er vinkelret på jorden og knæet er ikke foran anklen. Gøre 10 reps, tre sæt.

Walking Lunges:Holde fødderne lige, udvide det ene ben frem så vidt muligt og gør det muligt at bøje til en 90-graders-vinkel, mens den bageste ben forbliver strakt ud lige bag. Lavere torso bøjning den bageste ben, så shin er parallel med ground. Ophøje at vende tilbage til lige bag-ben holdning. Stå oprejst, bringer den bageste ben ved siden af den forreste ben. Tage din næste skridt med anden fod. Tag 10 fremskridt og derefter 10 bagud (ja, gå i bakgear, træde ud på bagsiden). Gøre tre sæt.

Vægte:Du kan bruge frie vægte eller en Smith maskine for at tilføje vægt til squats og stationære lunges. Dette vil stimulere musklerne og virkelig medvirke til at reducere cellulite. Kan du starte med blot bar selv. Øge vægten langsomt, og brug den tilbage pad til at afbøde din nakke og skuldre.

Sat bar på dine skuldre bag din nakke og gøre squats eller lunges langsomt. Gøre 10 reps, tre sæt. Gøre det tre gange om ugen.

Effekter

Regelmæssig motion mål cellulite på mange fronter og vedligeholder muskel mens vægttabet. Bruges sammen med en sund kost og masser af vand, kan cellulite være reduceret og kontrolleret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com