Hvordan til behandling af gift eg med urter

08/23/2012 by admin

Hvordan til behandling af gift eg med urter

Gift eg udslæt er forårsaget af eksponering for urushiol, et giftstof fundet i visse planter. Selv ikke forfærdeligt skadelig betingelse, gift eg er kan være meget kløende og endda smertefulde. Behandling af gift eg er forholdsvis enkel og kan ske ved hjælp af naturlige urter og retsmidler. De følgende trin vil hjælpe dig.

Instruktioner

Hvordan til behandling af gift eg med urter

• Eliminer stegt mad og slik har du gift eg. Stegte fødevarer og overskydende sukker kan hæmme din krops naturlige evne til at slippe dit blod af den gift, som forårsager udslæt. Det er vigtigt at give din krop til at være i stand til at handle på egen hånd ud over din naturlægemidler applikationer.

• Sættetid en ren vask klud i cider eddike. Forsigtigt gnide rag over inficerede område og tillade til luft tørre. Dette vil bidrage til at stoppe kløe og hjælpe neutralisere toksiner i blister.

• Har en kop af mild jewelweed te før du spiser morgenmad. Jewelweed er meget kraftfuld og vil hjælpe din krop befri sig for urushiol din blodbanen. Jewelweed kan være svært at komme med i emballeret te form, men nogle helsekostforretninger lave bære det og mest kan særlige bestille den. Fordi jewelweed te fungerer som forebyggende middel for gift eg, kan det være klogt at holde det på side for hyppig brug. Hvis du ikke kan finde færdigpakkede jewelweed te, kan det gøres ved at hakke op bladene og lagt i blød i et glas varmt vand.

• Drikke 12 ounce af Aloe Vera juice tre gange om dagen. Aloe hjælper sooth din væv og holde gift eg vabler udbredelse. Aloe Vera juice kan købes på de fleste helsekostforretninger og i de organiske dele af de fleste supermarkeder.

• Tag en 125 mg (eller som anvist) grapefrugt frø ekstrakt kapsel med frokost. Grapefrugt frø har naturlige antibakterielle, anti-svampe og antivirale egenskaber. De vil også hjælpe lette en eventuel hævelse og brændende.

• Påfør et tyndt lag havregryn pasta udslæt før du går i seng. Dette vil hjælpe neutralisere vabler og lette den kløe som du sover.

Hygiejne og kropspleje

• Tage et varmt bad. Mix 3 tbs. Epsom salt, 10 dråber af Pebermynteolie og 2 kopper af cider eddike i din badevandet. Lægges i blød i 20 minutter.

• Sættetid en ren vask klud med vand og troldnødfamilien gel og anvende forsigtigt det på udslæt. Lad lufttørre. Hvis du ikke har witch hazel gel, er aloe vera gel også en beroligende aktuelt middel. Hvis du ikke ønsker at købe aloe gel og du har en betragtelig aloe plante i dit hjem, simpelthen knækker et stort blad og klemme sin juice på din vask klud.

• Anvende en liberal beløb af honning pasta til udslæt efter det har tørret fra aloe eller witch hazel behandling og bad. Honning pasta indeholder rå honning og formalede urter, der hjælper helbrede huden. Dække det ramte område, når du har anvendt honning pasta.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com