Sådan fjerner tyggegummi fra tandproteser

09/08/2012 by admin

Tandproteser er kunstige tænder, der har mikroskopiske huller i dem, der kan indsamle mad og bakterier. Tandproteser er kommet langt i de år med nye materialer og teknologi, der har væsentligt forbedret naturlige udseende af kunstige tænder. Desværre, et sæt af proteser, der kan tygge klæbrig gummi uden at forårsage et problem har endnu at blive opfundet. Hvis du har lavet fejlen at få tyggegummi på dine tandproteser det kan fjernes, men det vil tage en god mængde af tålmodighed fra din side til at få dem rene.

Instruktioner

• Fjerne protesen fra din mund, give dem en hurtig skylle under vasken til at fjerne eventuelle madrester. Tage ud så meget af den overskydende tyggegummi, som du kan i hånden.

• Varme op en blanding af 1/2 kop hvidt destilleret eddike og 1/2 kop vand til næsten kogning; Lad sidde i fem minutter. Dyp en tandbørste i eddike og krat det berørte område af proteser. Brug en blød klud til at fjerne overskydende gum tandbørste og gentage, at fjerne så meget af tyggegummi som muligt.

• Anvende madlavning olie i hånden til overfladen hvor nogen gum rester, anvende liberalt og gnide i cirkelbevægelser.

• Brug en blød klud til at løsne den resterende tyggegummi ved at gnide tænder af proteser i en bevægelse, top til bund. Fortsat arbejde olien hånden og fjerne overskydende med kluden, indtil ingen af det tilbage. Rotere klud regelmæssigt til et rent område mens du arbejder ud tyggegummi.

• Scrub tandproteser med en ren tandbørste og din regelmæssige protese renere helt at fjerne olien. Gentag. Sættetid proteser i en 50 procent opløsning af eddike og vand natten over for at hæmme bakterievækst.

Tips & advarsler

  • Ikke fryse tandproteser; Dette kunne føre til skår eller revner.
  • Brug aldrig barske produkter såsom blegemidler eller slibende rengøringsmidler på din proteser, dette kan føre til ridser og blegning af den lyserøde del af proteser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com