Hvordan du kan bruge læsebriller Over kontakter

03/30/2012 by admin

Læsebriller hjælpe korrekte vision. Hvis du bruger kontaktlinser til en korrektion af afstand, er det muligt at bære briller over dine kontaktpersoner kun for læsning eller lukke arbejde. Bruge læsebriller på denne måde erstatter behovet for bifocals.

Instruktioner

• Planlægge en øjenundersøgelse, hvis din sidste er mere end et år gamle. Recepter er gyldige i et til to år, afhængigt af hvor du bor, men de fleste kontaktlinse recepter udløber efter et år. Du vil have en aktuelle recept.

• Få korrekt læsning styrke for din i nærheden af korrektion over dine kontaktpersoner. Din øjenlæge vil give dig en skriftlig kopi af din recept. Nogle øje læger selv foretage eller sælge færdige "læsere" for over kontakter.

• Justér kraften i din læsning linser baseret på det arbejde, du gør. De fleste læger beregne din læsning korrektion for gennemsnitlige eller normal afstand, men nogle mennesker gøre op tæt arbejde på armslængde eller yderligere, som på en computer eller symaskine. Diskuter alle dine muligheder med din øjenlæge.

• Beslutte, om du ønsker din læsning linser til at være i en fuld størrelse billede eller halv-briller. Fuld størrelse objektiver giver dig en meget større læseområde, men halv størrelse tillader dig at se over toppen og ind i afstand, som er lettere, når du læser og laver andre aktiviteter eller samtale med nogen.

• Hold dine billeder på en kæde til at bære rundt om halsen for at bruge dem lettere. Have dine briller let tilgængeligt på denne måde sparer en masse frustration og tid tabt, søge efter dine læsebriller.

Tips & advarsler

  • Det er praktisk at have mere end ét par læsebriller og holde dem hvor du måske har brug for dem, som på et sengebord eller slutningen bordet, i bilen eller endda et ekstra par i en pung eller på dit skrivebord på arbejde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com