Definition af ukontrolleret Diabetes

03/27/2012 by admin

Sukkersyge er en tilstand, hvor kroppen enten ikke producerer nok insulin eller cellerne er blevet resistente over for insulin. Enten måde, kroppen ikke er i stand til at gøre brug af glukose i blodbanen, så cellerne begynder at dø og vævsskader opstår.

Definition

Ukontrolleret diabetes er defineret som havende en konsekvent blodsukker niveau af over 100 mg/dL. For at undgå høje blodsukkerniveauer, skal du korrekt tage den medicin, du er ordineret, opretholde en streng diæt, motion og overvåge dit blod sukker regelmæssigt.

Statistik

I øjeblikket, er ukontrolleret diabetes den sjette største dødsårsag i USA, med 18.2 million mennesker i øjeblikket bliver behandlet og en anden 5,2 millioner mennesker, der er i øjeblikket udiagnosticeret.

Symptomer

Symptomer på ukontrolleret diabetes omfatter hyppig vandladning, usædvanlige tørst, vægttab, sult, ændringer i vision, sløvhed, sår der ikke heler, og prikken i hænder og fødder.

Komplikationer

Sundhedsmæssige problemer, der opstår på grund af ukontrolleret diabetes omfatter hjertesygdomme, slagtilfælde, forhøjet blodtryk, grå stær, nyre-sygdom og nerveskader fører til amputation.

Kontrolforanstaltninger

Mens der er ingen kur mod diabetes, kan det blive styret. At tabe sig, bliver mere aktive og tager din medicin korrekt vil sikre at din diabetes forbliver under kontrol og at du vil have den bedste chance på et langt og sundt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com