Hvordan at vænne sig til Orthotics

03/22/2012 by admin

Hvordan at vænne sig til Orthotics

Mennesker med foden, ben eller ryg problemer kan finde at orthotics kan hjælpe med at reducere smerter og stamme. Fodterapeuter gør brugerdefineret orthotic apparater for personer af casting mund forme fra gips eller ved hjælp af laser måleinstrumenter. Laboratorier oprette orthotics, typisk fra en plastik stof, som derefter er dækket med et stof, der absorberer fugt og puder. Det tager tid for muskler til at tilpasse sig forskellige mund stand, og break-in periode kan vare mere end en uge.

Instruktioner

• Vælge de rigtige sko til at bruge. Orthotics virker ikke godt i åben sko som sandaler eller klip-klapper, fordi der er lidt at sikre apparatet på foden sengen. Løb og spænde sko fungerer bedst.

• Fjerne indlægssåler i dine sko. De fleste orthotics fylder inde i skoen og passe stramt under hælen og svangen af foden. Typisk, udvider de ikke så vidt bolden af foden eller tæerne.

• Placer apparater inde i skoene, sætte dem på og bære dem i en time første gang du bruger dem. Øge mængden af tid, du bære dem med en time om dagen. I slutningen af syv dage, har de fleste mennesker justeret til orthotics, selvom det kan tage længere tid.

Tips & advarsler

  • Din ortopæd kan have specifikke forslag til dig om, hvordan at vænne sig til orthotics, og kan kræve opfølgende besøg.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com