Medicinsk elektronik elektrisk sikkerhed

04/01/2012 by admin

Medicinsk elektronik elektrisk sikkerhed

Medicinsk elektronik er underlagt strenge test sikkerhedskrav og ifølge hospitalsudstyret udgiver MDDI disse standarder er indstillet til at stige i 2012. Trods dette resultere medicinsk udstyr i 10.000 skader om året i USA, men ikke alle af disse er relateret til elektricitet.

Instruktioner

Det første skridt i sikkerhed med andet elektronisk udstyr er til omhyggeligt at læse eventuelle instruktioner, manualer og advarsler, som fabrikanten omfatter med enheden. Ingen to enheder er ens og hver har sine egne sikkerhedskrav.

Grundlæggende sikkerhed

Enheder er forskellige, er nogle grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger gældende til næsten alle elektroniske enheder. Enheder, power ledninger og forbindelser skal regelmæssigt kontrolleres for fejl eller defekt forbindelser. Sørg for enheder er slukket før du tilslutter dem til en strømforsyning og minimere forekomsten af væsker i nærheden af elektroniske instrumenter.

Hospitalet indstillinger

Ud over korrekt vedligeholdelse, skal hospital arbejdstagere bære gummi-såler mund ware, der giver ordentlig jordforbindelse. Alle anordninger bør kontrolleres for at sikre de fungerer korrekt før du prøver at bruge dem i patientpleje. Også bør sikres tilstrækkelig plads omkring elektronisk udstyr til at undgå ulykker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com