Hvordan man skal fortolke dopingtest

03/06/2012 by admin

En urinprøve er den mest almindelige modellen bruges til at teste for tilstedeværelsen af narkotika. Amfetamin, barbiturater, benzodiazepiner, cannibinoids, kokain, opiater og Phencyclidin (PCP) er de syv narkotika klasser, der er mest almindeligt screenet for. Læger bestiller drug test på patienter viser tegn på stofmisbrug, hovedsageligt til at afgøre, om den rette behandling. Arbejdsgivere og juridiske enheder bruge drug test primært til at bestemme tilstedeværelsen af ulovlige stoffer.

Instruktioner

• Søge dit laboratorium rapport for de "positive" eller "ikke fundet." Hvert lab beslutter på en cut-off værdi for hvert stof klasse. Enhver resultatet ovenfor fastsatte cut-off værdi betragtes som positiv, og enhver værdi under det betragtes som negative. I rapporten lab har hvert stof klasse testet en "positiv" eller "ikke fundet" resultat ved siden af.

• A positive skærm for et stof klasse angiver tilstedeværelsen i kroppen af et stof, der tilhører dette stof klasse i en koncentration, der er højere end den fastsatte cut-off.

• Hver enkelt drug klasse at tests positive i stof skærmen generelt er yderligere undersøgt for at fastslå den specifikke stoffer eller lægemidler, der anvendes. Nogle over-the-counter narkotika og retligt foreskrevne medicin kan forårsage et positivt resultat. Altid erklære enhver medicin, du har taget og have recepter for, når du har en narkotika-test.

• Vide, at en "ikke-registreret" resultat for et stof klasse ikke betyder nødvendigvis, at den person, der er testet ikke bruge narkotika på et tidspunkt. Narkotika eller medicin kan være til stede på et niveau under den fastsatte cut-off værdi fordi de allerede er metaboliseres og udskilles fra kroppen. Amfetamin, kokain og opiater læse positive kun hvis brugt i to eller tre dage forud for prøvetagning.

Tips & advarsler

  • Laboratoriet kan også bruge hår, sved, blod og spyt prøver for dopingkontrol.
  • Drug test udført af andre årsager end medicinske formål følger en streng papirspor fra den person, indsamle prøven til den person, teste det og frigiver resultater.
  • De fleste drug test generelt skærme for tilstedeværelsen af store narkotika. Specifikke stoffer kan testes, hvis der er mistanke om misbrug.
  • Spørg din læge til at hjælpe dig videre forstå din drug testrapport.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com