Betydningen af rensning teknikker i fødevareindustrien

10/05/2010 by admin

Betydningen af rensning teknikker i fødevareindustrien

Fødevareindustrien i USA har mange regler og forordninger med hensyn til håndtering og renhed af deres produkter. Virksomheder ønsker at sikre, at de produkter, de lægger ud er op til deres egen personlige normer og de af regeringen for en række årsager, alle vedrørende kvalitetsprodukter og generelle sundhedsmæssige betænkeligheder.

Vandrensning

Fødevareproducenterne bruger vand på et tidspunkt i næsten hver proces vedrørende deres arbejde. Om vand er en ingrediens i den mad, de gør, eller blot brug vask udstyr, er rent vand nødvendigt for at sikre, at potentielt skadelige bakterier forurener de fødevarer, vi modtager.

Fødevareallergi

Renhed af ingredienser er en integreret del af at forebygge utilsigtet fødevarebårne allergi anafylaksi. For eksempel, der er en stigende forekomst i vores land af mennesker født med en alvorlig møtrik allergi, og fødevareproducenter skal være bevidst om hvad der foregår i deres mad, test for at sikre, at der er ingen forurener at kunne føre en kunde er ved et uheld udsat for en kendt allergen.

Ordentlig bakterier

Mange fødevarer kræver de rette bakterier til at fuldføre deres produktion. Yoghurt, kimchi og alle andre gærede fødevarer kræver specifikke bakterier til at oprette den ønskede vare. Fødevareproducenterne omhyggeligt se og regulere deres bakteriel lagre for at sikre, at de rette bakterier i deres fødevarer.

Bioterrorisme beskyttelse

Bioterrorisme er en konstant trussel om vores land, og et par vellykkede men heldigvis nonlethal angreb har fundet sted på amerikansk jord. I et forsøg på at sikre, at deres virksomhed ikke ikke tilfældigt tillader en handling af biologisk terrorisme at forekomme, alle amerikanske fødevareproducent har et strenge forholdsregler, de tager i test og rensning af deres fødevarer. På grund af deres tilsyn, tilfælde af fødevarebårne bioterrorisme i dette land har været efter fremstillingen, med ingen hændelser nogensinde forekommende på de faktiske fabrikker.

Pasteurisering

Pasteurisering er en af de første store gennembrud i mikrobiologi. Det er processen med at varme et stof til en høj nok temperatur, at bakterier inde er enten dræbt eller gjort uskadelige for mennesker. Pasteurisering også øger holdbarhed af fødevarer ved at dræbe de mikrober, der normalt fører til fordærv. Der er flere forskellige anerkendte metoder til mad pasteurisering som varierer i den temperatur, at maden er bragt til, og den tid som mad holdes ved denne temperatur. Mælk er et eksempel på en fødevare i USA, der er altid pasteuriseret for at øge holdbarhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com