Leptopril farer

09/28/2012 by admin

Leptopril er et vægttab kosttilskud, der sælges af A.G. Waterhouse, hvilket også gør Leptoprin, en anden mere-dyre vægttab kost supplement. Disse to kosttilskud har de nøjagtige samme ingredienser, men sælges til forskellige priser og markedsføres til forskellige forbruger baser. Leptopril anses for den generiske version af Leptoprin.

Koffein

Leptopril har koffein er opført som en ingrediens. Den indeholder også grøn te bladekstrakt og grønne kaffebønner, som begge har koffein. Koffein kan føre til følelser af angst, hjertebanken, forhøjet puls og søvnbesvær.

Ma Huang ekstrakt

En anden ingrediens i Leptopril er Ma huang ekstrakt, der indeholder efedrin. Dette har været forbundet med sådanne problemer som uregelmæssig puls, hjerteanfald og slagtilfælde.

Advarsel mod Casual brug

På grund af de magtfulde stimulanser i Leptopril, skal kun dem, der er mindst 20 pounds overvægtig med et body mass index mindst 27 bruge Leptopril. Casual dieters bør ikke bruge den.

Produktanmeldelse

To vægt tab hjemmesider, weightlossguide.com og proweightlossguide.com, har gennemgået Leptopril og kan ikke anbefale den. Vægt tab Guide ser Leptopril som intet mere end en dyrere udgave af en koffein piller, mens Pro vægt tab Guide advarer forbrugerne at findes få oplysninger om produktet på Leptopril hjemmeside.

Udokumenterede påstande

Ifølge phenterminereviews.com, overtrådt"Liptopril FTC-loven ved at gøre udokumenterede fedt og vægt tab hævder, falske påstande at kliniske test viser visse effekten fordringer, og falsk hævder, at Daniel B. Mowrey, ph.d., læge." Denne beregning er baseret på et citat af Federal Trade Commission (FTC).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com