Hvordan man kan forbedre dit syn med øjet øvelser

03/30/2013 by admin

Hvordan man kan forbedre dit syn med øjet øvelser

Denne artikel vil lære dig eye øvelser for at styrke dine øjne med henblik på at forbedre din synet.

Instruktioner

• Du er øjne er muskler og skal udøves ligesom alle andre muskler du har. Hvis du har en bygningsfejl, så det betyder, at dine øjne er stærk fokusering én måde og svage fokuserer anden vej. Udøve vil hjælpe selv dem ud og genoprette øjet site for både nær og fremsynede. Ja ændre du øje faktisk form, der hvor det fokuserer.

• Bare i tankerne, at få gode resultater det tager tid og dedikation, dette er ikke en get fast hurtig benævnelse, dette er for folk, der vil gendanne deres synet uden at skære dele af deres øjne ud hertil. Dette læring at have fuld kontrol over din krop, det er meget givende at se resultaterne.

• Øvelser 1: mens du sidder og afslappet look på tværs af lokalet på langt væggen, uden at dreje dit hoved ser til venstre med dine øjne så center dem, så ser til højre så center dem, så slå op så center dem og derefter kigger ned og derefter centrere dem mens du kigger i hver 1-2 sekunder. Gentag denne proces ofte.

• Øvelser 2: mens siddende og afslappet hold noget at fokusere på en kuglepen eller blyant foran dig på arm's length, langsomt flytte den til næsen mens du fokuserer på det og derefter flytte det væk og gentage.

• Øvelser 3: sidde og blive fortrolig, luk øjnene og dække dem med i dine hænder. Holde fra at trykke hårdt - målet er at holde ud så meget lys som muligt-når der er ingen huller og lidt at ingen lys kommer gennem åbne øjnene og slappe af dem at tage dybe indåndinger, fokus på afslappende dem for 2-3 minutter derefter fjerne hænderne lad dit øje får justeret til lyset og gentage denne proces.

• Øvelser 4: Luk øjnene stramme 4 eller 5 sekunder, derefter åbne dem i 4 eller 5 sekunder og Gentag denne proces så ofte du kan, gør det flere gange om dagen vil hjælpe.

• Øvelser 5: Luk øjnene og slappe af dem, når afslappet sted dine fingre på dit øjenlåg og tryk fast men ikke hård, hold dem der for 3 til 5 sekunder og Gentag.

• Øvelser 6: Luk øjnene og slappe af dem, endnu en afslappet massage dem med fingrene flytte dem i en cirkel ved at trykke på sagte, lave indeværende nemlig omkring 2 minutter.

• Øvelser 7: rulle dine øjne med uret og mod uret. Gentag processen stoppe for flere blinker i mellem, vil dette hjælpe med blodtilførslen til øjnene.

• Øvelser 8: sidder omkring 6 inches fra et vindue placere en mærkat eller noget til at markere din øjenhøjde på vinduet. Se tidligere mark og fokus på noget i afstanden i 10 til 15 sekunder og derefter fokusere på mark på vinduet i 10 til 15 sekunder og Gentag. Gøre dette ofte.

• Øvelser 9: indeværende anlæg bedst udenfor. Fokusere på et objekt i afstand ca 100 til 150 fod derfra efter 3 til 5 sekunder langsomt igen fokusere dine øjne på en tættere objektet er 40 til 50 fod væk, men er i den samme sigtelinie for 3 til 5 sekunder Gentag denne proces flere gange.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at bemærke, at disse øvelser er beregnet til at styrke dine øjne ikke at belaste dem. Gør disse timer hver dag er ikke de bedste anvendelse af dem. Konsekvent at gøre dem i flere dage er de bedste anvendelser af dem. Lyt til din krop og tage varsel af dine øjne og hvordan de gør på alle tidspunkter, resten til dine øjne er lige så vigtigt ikke bare sove, men tager tid til at træde væk fra stirre på computeren eller bøger er en stor hjælp.
  • Holde på det og gode resultater vil følge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com