Unge pistol vold spørgsmål i Middle Skoler

02/08/2013 by admin

Unge pistol vold spørgsmål i Middle Skoler

Ethvert tab af uskyldige liv er altid tragiske. Når livet tabt er nogen så unge som en middle school studerende, i hænderne på anther studerende, i et sted, hvor han formodes for at være sikker, det er dog især så. Det sørgelige emne pistol vold i middle skoler er omgivet af en række spørgsmål.

Pistol adgang

Et kontroversielt emne omkring midt skole skyderier er, hvordan studerende, der begår disse forbrydelser på universitetsområdet få deres hænder på kanonerne i første omgang. Mens føderale og statslige regeringer strengt kontrol, der kan få kanoner gennem lovlige kanaler, bliver tingene murkier når disse kanoner kommer ind i købers hjem. Pistol pengeskabe og låse kan holde børn fra at bruge deres forældres kanoner til at skade sig selv eller andre. Love mandateringsprocedurer brugen af sådanne låse og pengeskabe i hjemmet er dog et punkt intens stridspunkt mellem pistol kontrol og andet ændringsforslag anbefaler.

Mobning

Efter enhver midt skole skydning myndigheder og offentligheden ofte spørge hvorfor en studerende vælger at tage andre liv i sådan en voldelig måde. Ét svar efterfølgende undersøgelser afslører, er shooteren kæmpet med mobning på campus. På grund af dette, har mange skoler startet programmer til både slå hårdt ned på mobning når det sker og uddanne studerende på måder at forebygge mobning. Dette omfatter traditionelle ostracising adfærd på campus og den nyere fænomen for cybermobning.

Videospil

En linje nogle kommentatorer, som tidligere militære psykolog David Grossman, draw er mellem skole skyderier og voldelige videospil. Kommentatorer som Grossman argumentere for at spille voldelige computerspil betingelser unge mennesker til at begå vold, hvilket gør hændelser såsom skole skyderier mere sandsynligt. Men i 2011, der var ikke en masse videnskabelige forskningsdata til at bakke op denne påstand. De undersøgelser, der forbinder voldelig adfærd med videospil lider af dårlig metodologisk strukturer, der kompromittere værdien af deres resultater, ifølge Henry Jenkins, en Massachusetts Institute of Technology professor.

Væbnede lærere

I behandlingen af spørgsmål om hvordan man kan forebygge fremtidige skole skyderier nogle lovgivere, såsom Wisconsin state rep Frank Lasee, foreslå bevæbne lærere. Ideen var studerende ville blive afskrækket fra at begå vold, hvis de vidste voksne på campus havde våben. Hvis denne afskrækkelse ikke virkede, fremførte fortalere væbnede lærere kunne tage skridt til at beskytte elever, og selv, fra eleverne, der bragte kanoner på campus med forsæt til at begå vold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com