Aminosyre terapi for Depression angst

09/27/2010 by admin

Kemiske ubalance af neurotransmittere som serotonin, noradrenalin, adrenalin, gamma - aminosmørsyre (GABA) og dopamin er ofte årsag til depression og angst. Essentielle aminosyrer hjælpe med at skabe de store neurotransmittere, som vores hjerne har brug for. Aminosyre terapi er en langsigtet løsning til forbedring af depression, angst og det kemisk ubalance i hjernen.

Neurotransmittere og aminosyrer

Aminosyrer er forstadier til neurotransmittere, som vores hjerne skal fungere ordentligt og holde sig sund. Når vores aminosyre niveauer er skæv, er vi mere tilbøjelige til at have problemer funktion, hvilket kan føre til depression, angst og andre psykiske lidelser. For eksempel, er serotonin en større humør regulator; en person oplever depression har ofte lavt serotonin-niveauet.

Nogle af de essentielle aminosyrer, som vores krop har brug for til at producere serotonin og andre neurotransmittere omfatter tryptofan, cholin, tyrosin, methionin, 5-HTP, phenylalanin, lysin, threonin, valin og leucin.

Urinanalyse

Aminosyre terapi mod depression og angst begynder med en simpel urintest, der er udført i en medicinsk kontor eller i dit hjem. Urinanalyse vil måle mængden af neurotransmittere, som du har. Dette vil angive, hvilke neurotransmittere og kemikalier er udtømte, som danner grundlag for de aminosyrer, du har brug for. Urin analyser er også udført et par måneder efter aminosyre terapi er begyndt at overvåge neurotransmitter niveauer og sørg for, at terapi virker korrekt.

Aminosyre kosttilskud

Kosttilskud med passende mængde og dosering af aminosyrer, der er nødvendige for at skabe balance mellem neurotransmitterne bør vurderes af en læge. Idet disse aminosyre kosttilskud vil hjælpe fremstiller og genbestille neurotransmittere, som din hjerne er kort på. Din læge vil fastlægge en tidsplan for de aminosyre terapi kosttilskud, som skal træffes på en regelmæssig basis. Patienten bør følge denne tidsplan til forbedring af depression og angst.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com