Om brug af en Yoga bold for rygsmerter

12/25/2012 by admin

Træningsbolde bruges til alle typer af fysisk egnethed, herunder yoga, aerobic og fysioterapi. Men du kan også bruge en yoga bold til at hjælpe med at lindre dine rygsmerter. Det virker til at hjælpe med at stabilisere din nederste del af ryggen og give styrke til dit "kerne" muskler eller disse muskler, der omfatter din mave og ryg, så du kan stå højere og finde lindring fra din rygsmerter problemer.

Hvorfor Yoga bold brug hjælper rygsmerter

Selve karakteren af en yoga bold er ustabil. Når du sidder på bolden, arbejder din krop for at opretholde balance, tvinger dig til at flex og anspændt forskellige muskler på alle tidspunkter. Disse bevægelser tone og forme din mave og ryg muskler, giver din krop den styrke, den har brug for at støtte din rygsøjle og reducere rygsmerter.

Hvordan det hjælper

Ved hjælp af en yoga bold til at hjælpe med rygsmerter er specielt effektivt, fordi det er meget simpelt at bruge. Bare den subtile rokkende frem og tilbage bevægelse på bolden kan lindre spændinger i dine muskler. Denne øvelse værktøj hjælper til at opbygge styrke og udvide rækken af bevægelse i ryggen og rygsøjlen. Du vil være i stand til at opretholde god kropsholdning på grund af denne øget styrke og vil lægge mindre pres på de omkringliggende muskler i ryggen.

Hvordan Yoga bolde kan bruges

Nu hvor du kender fordelene ved at bruge en yoga bold til at lette rygsmerter, lad os diskutere de måder dette værktøj kan bruges. Først, kan det hjælpe dig lære at holde din krop i oprejst kropsholdning. Det kan også hjælpe dig med at forbedre balance og styre din kerne muskler. Hvad er måske endnu vigtigere er dets evne til at hjælpe dig med at lære at løfte med dine knæ til at undgå fremtidige rygskader.

Enkle måder at bruge en Yoga bold

Ved hjælp af en yoga bold hver dag er din bedste mulighed for at lette din smerte. En måde du kan gøre dette er at stå med en træningsbold bag din ryg og hviler mod en væg. Det skal være placeret på lille af din ryg. Derefter, squat ned, således at dine knæ er i overensstemmelse med tæerne. Bolden skal opløfte din ryg og hjælpe dig holde korrekt kropsholdning. Dog ikke læne mod bolden. Dette kan gøres fem gange og bør hjælpe dig med at finde den bedste måde at holde din krop.

Advarsler

Før du bruger en yoga bold til at finde tilbage smertelindring, bør du konsultere din læge om din motion begrænsninger og hvis du har brug at tage eventuelle særlige forholdsregler. Læs de instruktioner, der kommer med din yoga bold og følge dem. For eksempel, skal bolden være oppumpet til en bestemt størrelse afhængig af den model, du køber. Være opmærksomme på ikke at overdrive øvelser først, som din ryg muskler er svag. Den sidste ting du ønsker at gøre er årsagen yderligere skade eller unødvendig stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com