Hvad kan jeg gøre for at lindre smerter i benene fra en diskusprolaps disk?

02/25/2013 by admin

Rygsøjlen huser og støtter en stor del af de store nerver i kroppen. En diskusprolaps disk er en diskus der buler ud eller har bristede, og som kan lægge pres på de nerver, der fører til andre dele af kroppen, herunder ben. Dette kan forårsage smerter i benene.

Behandling af disken for at behandle smerter

For at lindre smerter i benene forårsaget af en diskusprolaps disk, skal du behandle disc-tilstand, selv. Minimerer presset disken steder på nerve til benet ved at holde ryggen i tilpasningen. En afstemt rygsøjlen er langt mindre tilbøjelige til at forårsage en svækket eller beskadiget disk til at glide ud af sted og tryk på andre nerver. Der er to måder at bevare ryg justering: opbygge en stærk kerne og kiropraktik behandling.

Motion

Opbygge en stærk kerne er vigtig, fordi kernen muskler i din abs og tilbage støtte din kropsholdning og støtter rygsøjlen. Udøve både forhindre ryg og mavemuskler i balance rygsøjlen fra at blive skubbet en eller anden måde. Pilates, yoga og enhver anden aktivitet, der kræver brugen af balancen styrker kernen. Pilates og yoga anbefales, fordi de er blide, men også inddrage stretching bevægelser og minimere stress.

Kiropraktik pleje

Kiropraktik medicin er en form for holistisk medicin, der har specialiseret sig på ryggen uden brug af medicin. Fleksion-distraktion, bækken blokering og blide manuelle justeringer er teknikker kiropraktorer brug til behandling af smerter i ryggen og smerter i benene, der kommer med den. Målet er at placere disken tilbage på sin rette plads og lette presset på nerve, forårsager smerte.

Fysioterapi

Hvis motion og kiropraktik pleje ikke er nok, kan du også prøve fysioterapi. Varme og kolde terapi kan være effektiv. Varme terapi øger blodcirkulationen til området, som hjælper med at helbrede hurtigere. Kolde terapi reducerer inflammation i det område, som mindsker presset på den nerve, forårsager smerte. TENS (transkutan elektrisk nervestimulation) er en terapi, som bruger en elektrisk strøm til at stimulere musklerne i området. Dette hjælper i frigivelsen af smerte-kampe endorfiner samtidig reducere muskelkramper.

Medicin

Andre smerter behandlinger omfatter brug af anti-inflammatorisk, smertestillende medicin såsom acetaminophen eller ibuprofen til brug i hjemmet, eller receptpligtig medicin som steroider. Stoffet valgt afhænger af sværhedsgraden af smerte og den længde, du skal være på stoffet. Spinal injektioner af anti-inflammatoriske kortison kan gives såvel

Kirurgi

Den sidste udvej er operation. Dette kan kun dømmes, hvis du ikke har haft succes med andre behandlingsformer, fordi spinal kirurgi har en betydelig restitutionstid og er ikke en garanteret lave. Spørg din læge om de nyeste minimalt invasive teknikker. Disse teknikker bruge den laveste mulige indsnit, som reducerer stress for kroppen og restitutionstid. Altid få en second opinion før du vælger rygkirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com