Cellulite i børn

10/15/2012 by admin

Det ligner hytteost, og det findes ofte på lår, balder og overarme. Det er en ophobning af fedt, der er blevet skubbet mod kroppens bindevæv. Det er cellulite.

Betydning

Gener, køn (kvinder er mere tilbøjelige), alder og samlede kropsfedt er alle faktorer, der påvirker forekomsten af cellulite. Tykkelsen af en persons hud kan også spille en rolle i forekomsten af cellulite.

Effekter

Børn, især piger, er følsomme om deres udseende. Forvrænget body billeder begynder i en tidlig alder. Cellulite opstår normalt i børn, oftest i puberteten, når deres kroppe kommer gennem hormonelle forandringer.

Kost

En sund kost rig på fedtfattige fødevarer, frugt og grøntsager kan mindske cellulite i børn. Slankekure er ikke anbefalet til børn, men de kan følge en sund kost.

Motion

Træningspas med styrketræning er den bedste måde at holde cellulite væk. Børn kan drage fordel af aerobe motion og moderat styrketræning under kontrol, samtidig med at reducere, undgå og forhindre cellulite ophobning.

Misforståelser

Der er ingen magisk behandlinger eller cremer eller lotion, der vil komme et organ af cellulite. Børn har brug at vide, at ingen er perfekt, og at ændringer, der er ud af nogens kontrol sker hele tiden.

Forebyggelse/løsning

Cellulite er mere fremherskende hos rygere, ikke-motionister, og dem, der er overvægtige. Stramme jeans og undertøj kan også være skyld. Børn kan drage fordel af en sund livsstil på mange måder, herunder at holde cellulite væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com